LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Γενικά /

Apple

Δημοσίευση: 02 Σεπτεμβρίου 2014 14:00

Φωτογραφίες από τα νέα γραφεία της Apple

Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μας δίνει μία γεύση από τα νέα διαστημικά γραφεία της Apple, που μέχρι τώρα βλέπαμε μόνο σε μακέτες.

Apple - Campus - Διαστημόπλοιο

Εκτός από τα προϊόντα της Apple που διαρρέουν, τώρα για πρώτη φορά στη δημοσιότητα έρχονται εικόνες από νέο τεράστιο campus 2 της Apple, που είναι υπό κατασκευή στην πόλη Kουπερτίνο της Καλιφόρνια, μόλις ένα μίλι ανατολικά από την σημερινή έδρα της εταιρείας.

Τις εικόνες κατάφερε να μαγνητοσκοπήσει ένας χρήστης, ο οποίος ανέβασε το βίντεο στο YouTube στις ΗΠΑ. Ο χρήστης με το ψευδώνυμο “jmcminn” είχε τη φαεινή ιδέα να πάρει εικόνες από το τεράστιο εργοτάξιο του υπό κατασκευή έργου με ένα drone, στις 24 Αυγούστου.

Από τα πρώτα οκτώ λεπτά που αναρτήθηκε το βίντεο στο YouTube δέχθηκε ένα εκατομμύριο επισκέψεις και 500 σχόλια... Άλλοι το «είδαν» σαν διαστημόπλοιο, κάποιοι με σαν ένα τεράστιο ντόντατ και κάποιοι χρήστες δήλωσαν ότι τους θυμίζει το νεολιθικό μνημείο Στόουνχεντζ, στη Βρετανία!

Apple - Campus - Διαστημόπλοιο

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εναέριες εικόνες του υπό κατασκευή campus της Apple είναι οι μόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αφού ο χώρος είναι περιφραγμένος και θα ήταν αδύνατον να πάρει κάποιος φωτογραφίες με άλλο τρόπο. Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC είχε πάρει φωτογραφίες με ελικόπτερο τον περασμένο Μάιο, αλλά δεν είχαν την επιτυχία και την θεαματικότητα που είχε το βίντεο που τραβήχτηκε από drone.

Στις ΗΠΑ οι ερασιτέχνες που πετούν drone έχουν τη δυνατότητα να ανεβαίνουν σε ύψος μέχρι 400 πόδια, σύμφωνα με τους κανόνες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας.

Το νέο campus της Apple υπολογίζεται να είναι έτοιμο το 2016 και πρόκειται να στεγάσει 12.000 υπαλλήλους, οι οποίοι θα εργάζονται σε ένα φιλικό προς τη φύση περιβάλλον, με τον εξωτερικό του χώρο να φιλοξενεί πάνω από 7.000 δέντρα, ανθεκτικά στην ξηρασία της περιοχής.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ AppledroneCampus 2
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο