LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Γενικά /

Fire Phone

Δημοσίευση: 19 Ιουνίου 2014 08:10

Το πρώτο της smartphone παρουσίασε η Amazon

Η εταιρεία Amazon παρουσίασε την Τετάρτη το πρώτο της «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Σιάτλ, της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ. 

Τηλέφωνο - Κινητό - Amazon - Smartphone - Firephone - Παρουσίαση

Το πρώτο smartphone της Amazon Fire Phone διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών, κάμερα 13 Mpixels και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. 

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της συσκευής αποτελεί η  τεχνολογία Dymanic Perspective. Το κινητό τηλέφωνο διαθέτει 4 ειδικές κάμερες και μία μηχανή υψηλής απόδοσης γραφικών, τα οποία διαμορφώνουν μία σχεδόν τρισδιάστατη εικόνα στην οθόνη, που επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το κινητό με έναν καινοτόμο τρόπο.

Επίσης, το κουμπί Firefly του κινητού αναγνωρίζει αντικείμενα στον πραγματικό κόσμο, όπως μουσική, ταινίες, πίνακες, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, barcodes, αριθμούς τηλεφώνων και άλλα. 

«Το κουμπί Firefly έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμούς τηλεφώνων, barcodes, έργα τέχνης και τουλάχιστον 100 εκατομμύρια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών, ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και προϊόντων, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος. 

Η διάθεση του τηλεφώνου θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου στις ΗΠΑ, ενώ το κόστος της συσκευής θα είναι 199 δολάρια με διετές συμβόλαιο. 

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ Amazon.comsmartphonefire phone
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο