LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /Social mediaΔημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2018 14:30

Μέσω twitter εντοπίστηκε ο “καταζητούμενος” που έχασε το μονόπετρο στον υπόνομο (εικόνες)

Τον αναζητούσε η Αστυνομία, αφού εντόπισε το δακτυλίδι με το οποίο έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του.

πρόταση γάμου - δαχτυλίδι - υπόνομος

Απρόβλεπτη κατάληξη είχε η ρομαντική πρόταση γάμου που είχε σχεδιάσει ο Τζον να κάνει στην αγαπημένη του, καθώς το μονόπετρο που ήθελε να της  προσφέρει… έπεσε μέσα σε υπόνομο.

Ο Τζον ήθελε να ζητήσει από την αγαπημένη του, Ντανιέλα, να τον παντρευτεί όταν θα βρίσκονταν στην περίφημη Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης. Γονάτισε, ως είθισται, και έβγαλε το μονόπετρο… Όμως, κυριευμένος από το άγχος, τα χέρια του έτρεμαν… και το δακτυλίδι του έπεσε, καταλήγοντας μέσα στον υπόνομο.

Εν αγνοία του ζεύγους, το δακτυλίδι βρέθηκε και η Αστυνομία της Νέας Υόρκης ξεκίνησε εκστρατεία μέσω Twitter, προκειμένου να εντοπίσει τον άτυχο Τζον.

πρόταση γάμου - δαχτυλίδι - υπόνομος

«ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ γιατί του έπεσε το δαχτυλίδι της αρραβωνιαστικιάς του στην Τάιμς Σκουέαρ. Εκείνη είπε ναι, αλλά ήταν τόσο ενθουσιασμένος που του έπεσε το δαχτυλίδι στον υπόνομο», έγραφε η Αστυνομία σε σχετική ανάρτηση, που συνοδευόταν από το σχετικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

«Αστυνομικοί βρήκαν το δακτυλίδι και θα ήθελαν να επιστραφεί στο ευτυχές ζεύγος. Θα μας βοηθήσετε να τους βρούμε;», κατέληγε η ανακοίνωση.

Η ανταπόκριση των χρηστών του twitter ήταν μεγάλη και οδήγησε τελικά στον εντοπισμό του ζευγαριού και την επιστροφή του μονόπετρου δακτυλιδιού.

Σε νεότερη ανάρτηση στον λογαριασμό της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ανακοινώθηκε το ευχάριστο γεγονός: «Σε ευχαριστούμε Twitter. Έκλεισε η υπόθεση! Με αγάπη, Τζον, Ντανιέλα και Αστυνομία Νέας Υόρκης».

πρόταση γάμου - δαχτυλίδι - υπόνομος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο