LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 19 Ιουλίου 2018 14:25

Έρευνα σε έφηβους: προτιμότερο το διαδίκτυο ...από το σεξ!

Αποκαλυπτική είναι η έρευνα σε μεγάλο δείγμα εφήβων για τις προτιμήσεις τους.

Facebook - δεδομένα - χάκερς

Οι έφηβοι κάνουν όλο και λιγότερο σεξ και προτιμούν να περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους και να διατηρούν ρομαντικές σχέσεις στο διαδίκτυο, όπως προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύει το BBC.

Σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε ανάμεσα σε 1.000 νέους 16 έως 18 ετών προέκυψε ότι οι άνθρωποι αυτής της ηλικίας πίνουν λιγότερο.

Σύμφωνα με την Βρετανική Συμβουλευτική Υπηρεσία για τις Εγκυμοσύνες (BPAS), αυτό ίσως να εξηγεί την ραγδαία πτώση του αριθμού των εφηβικών κυήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2007.

Τα δύο τρίτα των εφήβων που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ και το 24% ότι δεν έχουν πιει ποτέ αλκοόλ.

Η έκθεση της BPAS ανέφερε ότι η σημερινή γενιά εφήβων εμφανίζεται πιο λογική, περισσότερο επικεντρωμένη στις σπουδές και στη μελλοντική καριέρα και θέλει να αποφύγει την εγκυμοσύνη.

Ποσοστό μεγαλύτερο του 80% από τους ερωτηθέντες απάντησαν ότι οι καλές επιδόσεις στις εξετάσεις ή η επιτυχία στην καριέρα της επιλογής τους είναι η πρώτη τους προτεραιότητα σε σχέση με το 68% που απάντησαν ότι το πιο σημαντικό κατά την κρίση τους είναι να περνούν χρόνο με τους φίλους τους.

Οι νέοι σήμερα είναι επίσης πιθανότερο να θεωρούν ότι ο χρόνος με την οικογένειά τους είναι πολύ σημαντικός, περισσότερο και απ΄ό,τι με τους φίλους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ερντογάν: να μειωθεί η ένταση μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν19:12Καιρός: βροχές και καταιγίδες την Κυριακή18:58Νέος δικαστικός χάρτης - Δικηγόροι: Πανελλαδική αποχή προετείνει η ολομέλεια των ΔΣΕ18:44Πάτρα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε μάντρα - Νεκρός ο οδηγός18:31Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο