LATEST NEWS
 
Τεχνολογία /ΓενικάΔημοσίευση: 03 Μαΐου 2018 13:00

Η “απάντηση” των Anonymous Greece στους Τούρκους χάκερς (φωτο)

Με κυβερνοεπιθέσεις αντέδρασαν οι Anonymous Greece στις επιθέσεις Τούρκων χάκερς σε σειρά ελληνικών ιστοσελίδων. Η προειδοποίησή τους.

Anonymous - Έλληνες χάκερς - Τουρκία

Με επίθεση στο τουρκικό κανάλι Top Channel 24 TV απάντησαν οι Anonymous Greece στις επιθέσεις των Τούρκων χάκερς.

Σε ανάρτηση που έκαναν στον ιστότοπο medium.com, οι Anonymous Greece υποστηρίζουν ότι έχουν χακάρει 12.978 ρούτερς της Turk Telecom, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση της Τουρκίας, τους Τούρκους πολίτες και τους Τούρκους χάκερς ότι, «ο πρόεδρος Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και στόχος του είναι να επανασυστήσει τον ISIS  με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν σας λέει ψέματα και εσείς (οι χάκερ) τον στηρίζετε; Είστε τρομοκράτες».

Στο ίδιο κείμενο παίρνουν θέση για το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών, αλλά και για τους δύο Έλληνες στρατιώτες, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Όλοι οι σέρβερ και τα ρούτερ σας μας ανήκουν και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για κάθε επίθεση που θα θελήσουμε να ξεκινήσουμε», αναφέρουν, ενώ για να αποδείξουν ότι η επίθεσή τους στο τουρκικό κανάλι διήρκησε πάνω από 12 ώρες δημοσίευσαν δύο σχετικά γραφήματα.

Anonymous - Έλληνες χάκερς - Τουρκία

Anonymous - Έλληνες χάκερς - Τουρκία

Τέλος, οι Anonymous προειδοποιούν ότι οι επιθέσεις θα ισχυροποιηθούν ενόψει των εκλογών.

Ολόκληρη η ανάρτηση των Anonymous Greece

«Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δολοφονεί Κούρδους και στόχος του είναι να επανιδρύσει τον ISIS με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν λέει ψέμματα στον λαό του και στους πολίτες και σ’εσάς τους χάκερς που τον υποστηρίζετε. Ο Ερντογάν θέλει να γίνει υπερδύναμη της Ανατολής αλλά δεν θα τα καταφέρει. Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αγνοώντας τα παιδιά και τους αμάχους που σκοτώνονται στο Αφρίν. Είστε τρομοκράτες!

Τώρα, για το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών. Οι 8 στρατιωτικοί ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα και η Ελλάδα, μια πολιτισμένη χώρα τους το παρείχε. Κάθε χώρα θα έκανε το ίδιο.

Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί πέρασαν τα σύνορα της χώρας κατά λάθος. Και τους έχετε φυλακισμένους επί 63 ημέρες. Δεν έκαναν τίποτα. Έχασαν λόγω της ομίχλης τον προσανατολισμό τους. Σκεφτείτε τώρα ποιος είναι πιο πολιτισμένος.

«12,987 τουρκικά ρούτερς και σέβερς έχουν ‘χτυπηθεί’»

Χακάραμε πάνω από 12,987 τουρκικά ρούτερς και σέρβερς. Όλοι αυτοί είναι της Turk Telecom ISP. Ο λόγος που το κάναμε είναι για να πετύχουμε ένα μεγάλο χτύπημα στην χώρα σας με τις δικές σας IP. Πλέον οι σέρβερ σας και τα ρούτερ σας μας ανήκουν και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση.

«Η ‘επίθεση’ στο τουρκικό κανάλι Channel 24 TV»

Τόσο το κανάλι όσο και το site του τουρκικού καναλιού Channel 24 TV δέχθηκαν μεγάλη κυβερνοεπίθεση επί 12 ώρες. Το πιο αστείο είναι ότι η επίθεση έγινε με τα δικά σας ρούτερ και τους δικούς σας σέρβερ».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
EuroCup: Βαριά ήττα του Άρη στο Αλεξάνδρειο από Τσεντεβίτα23:59Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εθελοντές Νεότητας έψαλαν τα κάλαντα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας23:46Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δύο δράστες δεν είχαν εξωτερική βοήθεια23:32ΕΥΔΑΠ: Τι αλλάζει στα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου 202623:18ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου με χημικά στο Κεντάκι23:04ΑΑΔΕ: Επιπλέον καταβολές επιστροφής ενοικίου σε χιλιάδες δικαιούχους22:50ΗΠΑ: Αμφιβολίες πρεσβευτή ΝΑΤΟ για τον ισχυρισμό περί ουκρανικής επίθεσης σε κατοικία του Πούτιν 22:36Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Προσέφερε εορταστικά γεύματα σε 200 άστεγους συμπολίτες μας22:22Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη πέθαναν από τροφική δηλητηρίαση κατά την διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν22:08Θύμα άγριου ξυλοδραμού ο αθλητής  Γιάννης Τσουκαλάς στη Σερβία21:54ΟΑΣΘ: Τέλος εποχής για τα χάρτινα εισιτήρια από την 1η Ιανουαρίου21:40Λάρισα: Εκτός κινδύνου το 3χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται με εγκεφαλίτιδα21:26Μαρούσι – Παναθηναϊκός: Άνετη νίκη για τους "πράσινους" πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό21:12Τέλλογλου: Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια συνάντησης πρωθυπουργού με τους αγρότες20:58Γκίλφοϊλ: Οι σχέσεις των δύο χωρών ποτέ δεν ήταν τόσο ισχυρές20:44ANT1 Sports: Την απόκτηση του Βούλγαρου αμυντικού, Μάρτιν Γκεοργκίεφ έως το 2030 ανακοίνωσε η ΑΕΚ20:30Θωμάς Γεράκης στον ΑΝΤ1 - Αποτίμηση 2025: Από τις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη έως τον ΟΠΕΚΕΠΕ20:16Τι καιρό θα κάνει τη παραμονή Πρωτοχρονιάς20:02Σουηδία: Τουλάχιστον 10 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο στην Στοκχόλμη19:48Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως την Παραμονή Πρωτοχρονιάς19:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο