LATEST NEWS
 
Τεχνολογία /ΓενικάΔημοσίευση: 22 Φεβρουαρίου 2017 16:57

Προληπτική εκστρατεία ασφαλείας για κουζίνες αερίου Bosch και Pitsos

Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε καλεί όλους τους κατόχους ελεύθερων κουζινών αερίου Bosch και Pitsos να ελέγξουν τις συσκευές τους. Δωρεάν αντικατάσταση εξαρτήματος.

BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε

Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε καλεί όλους τους κατόχους ελεύθερων κουζινών αερίου των εταιρειών Bosch και Pitsos κατασκευής από το 2006 έως το 2011, να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται από αυτή την νέα εκστρατεία ασφαλείας.

Ο λόγος είναι ότι ένας περιορισμένος αριθμός εξαρτημάτων σύνδεσης αερίου ενδέχεται να παρουσιάζουν πρόβλημα. Κατά συνέπεια, μπορεί να προκληθεί διαρροή αερίου, ενώ, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, ενδεχομένως υπάρχει κίνδυνος έκρηξης. Σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής προσφέρεται δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξουσιοδοτημένο τεχνικό του service στην κατοικία του κατόχου. Για την αποφυγή κάθε πιθανού κινδύνου, οι κάτοχοι επηρεαζόμενων συσκευών θα πρέπει να απενεργοποιήσουν την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης.

Η ασφάλεια των καταναλωτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε. Για το λόγο αυτό, ξεκινά σήμερα μια νέα οικειοθελής εκστρατεία ασφαλείας που αφορά περιορισμένο αριθμό συσκευών. Επηρεάζονται περίπου 5.023 συσκευές που κατασκευάστηκαν από το 2006 έως το 2011 και έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά. Η BSH Οικιακές Συσκευές καλεί όλους τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους κάποια ελεύθερη κουζίνα αερίου, να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας ασφαλείας. Προκειμένου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοχοι επηρεαζόμενων συσκευών, θα δημοσιευθούν σχετικές καταχωρήσεις σε διάφορα έντυπα και διαδικτυακά Μέσα ενημέρωσης.

H Προκειμένου να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται από την παρούσα οικιοθελή εκστρατεία ασφαλείας, οι κάτοχοι συσκευών καλούνται να ελέγξουν τα σχετικά στοιχεία της συσκευής τους στο www.gascookingsafety.com ή να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης στο 18182. Η αντικατάσταση στην κατοικία του κατόχου θα προγραμματιστεί έγκαιρα. Η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε. ζητά την κατανόηση των πελατών της για την οποιαδήποτε αναστάτωση.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΑΔΕ: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη ετήσια φορολοταρία - Δώδεκα νικητές κερδίζουν από 100.000 ευρώ20:57Αγρότες: Κομβόι με τρακτέρ στην πόλη της Καλαμάτας - Κλειστός ο κόμβος Θουρίας20:43Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος Αλληλεγγύης: Οι εκπρόσωποι των 5 σωματείων και ιδρυμάτων που ενισχύονται μιλούν στον ΑΝΤ120:29ANT1 Sports: Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ "έδωσαν τα χέρια" έως το 202720:15Σουδάν: Δέκα νεκροί από πλήγμα μη επανδρωμένου αεροσκάφους20:00Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη19:46Ουκρανία: Η "σαρκοφάγος" του Τσέρνομπιλ μπορεί να καταρρεύσει εάν δεχθεί νέα επίθεση19:31Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 14χρονος μαθητής με αυτοσχέδιο γυάλινο μαχαίρι έξω από σχολείο19:17Υεμένη: Οι αντάρτες και η κυβέρνηση κατέληξαν σε συμφωνία για την ανταλλαγή σχεδόν 3.000 αιχμαλώτων19:03Hellenic Train: Ενισχύονται τα δρομολόγια ενόψει εορτών στον Οδοντωτό18:49Σε λειτουργία η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ18:35Ίλιον: Συνελήφθησαν 12χρονος και 13χρονος που οδηγούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα18:20Χριστουγεννιάτικα κάλαντα αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου 18:06Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας υπόσχεται ότι ο στρατός θα παραμείνει στη Λωρίδα της Γάζας17:51Πιερία: Άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης17:38Νέο έργο του Banksy εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο Λονδίνο (εικόνες)17:23Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέα η μητέρα του 3χρονου που πέθανε από ασιτία17:09"Αποκαλύψεις" - Αλεξανδρούπολη: Η δικηγόρος της μητέρας του 3χρονου που πέθανε από ασιτία μιλάει στον ΑΝΤ116:54"Αποκαλύψεις"- Στέφανος Παπαδόπουλος: O 21χρονος φέρεται να έστελνε βίντεο με προσωπικές του στιγμές σε ομάδες στα social media (βίντεο)16:40ΕΛΓΑ: Πληρωμές 35,1 εκατ. ευρώ για καταστροφές από Daniel, Elias και πυρκαγιές σε Έβρο, Καβάλα και Φθιώτιδα16:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο