LATEST NEWS
 
Τεχνολογία - Επιστήμη /ΓενικάΔημοσίευση: 21 Οκτωβρίου 2016 23:59

“Πονοκέφαλος” το Brexit και για τους παίκτες του Football Manager 2017

Στη νέα έκδοση του δημοφιλούς video game έχουν προβλεφθεί σενάρια για τις επιπτώσεις που θα έχει το Brexit στο βρετανικό ποδόσφαιρο.

FOOTBALL MANAGER 2017 - BREXIT

Μια σειρά από “σενάρια Brexit” θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του ηλεκτρονικού παιχνιδιού Football Manager 2017 όταν αυτό κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Οι παίκτες θα πρέπει να διαχειριστούν τη μεταφορά των εικονικών ποδοσφαιριστών στην “ήπια” και “δύσκολη” εκδοχή του Brexit - κάτι που θα επηρεάζει το εάν θα είναι σε θέση να κινούνται ελεύθερα μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, σε ένα ακόμα σενάριο, οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να πάρουν άδειες εργασίας υπό ειδικές συνθήκες.

Η απόφαση να συμπεριληφθεί η δυνατότητα αυτή στο παιχνίδι ελήφθη αμέσως μετά την απόφαση των πολιτών της Βρετανίας για αποχώρηση της χώρας από την ΕΕ τον Ιούνιο, δήλωσε στο ειδησεογραφικό δίκτυο BBC ο Μάιλς Τζέικομπσον, διευθυντής της βρετανικής εταιρείας Sports Interactive που επιμελείται την έκδοση του δημοφιλούς video game.

FOOTBALL MANAGER 2017 - BREXIT

«Ξεκίνησα να δουλεύω πάνω στο δεδομένο αυτό το πρωί του Σαββάτου μετά την ψηφοφορία», δήλωσε ο ίδιος στο BBC. «Προσπαθούσα να καταλάβω πώς θα επηρέαζε την επιχείρησή μου και το άθλημα που λατρεύω. Κάθισα σε έναν καναπέ και επί δύο ημέρες διάβαζα όσα περισσότερα μπορούσα και από τις δύο πλευρές του Brexit».

Ο Τζέικομπσον πρόσθεσε ότι πήγε στο γραφείο του τη Δευτέρα μετά την ψηφοφορία και ανακοίνωσε στην ομάδα του ότι, παρά το γεγονός πως είχαν καταλήξει σε όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, ήθελε να συμπεριλάβει και τα σενάρια του Brexit στην τελική έκδοση του video game. «Το γεγονός ότι αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριληφθεί στο παιχνίδι», εξήγησε ο ίδιος.

FOOTBALL MANAGER 2017 - BREXIT

Τον Ιανουάριο, η αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Κάρεν Μπρέιντι, είχε εκφράσει τις ανησυχίες της ότι το Brexit θα μπορούσε να αναγκάσει κάποιους Ευρωπαίους παίκτες να αποχωρήσουν από τη Βρετανία.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκρεγκ Ντάικ, είχε δηλώσει τον Ιούνιο ότι, ενώ είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζει κανείς με σιγουριά εάν το Brexit πρόκειται επηρεάσει το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στους Βρετανούς παίκτες οι οποίοι επιδιώκουν να παίξουν στην Premier League.

Το Football Manager 2017 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα για PC, Mac και Linux, ενώ θα είναι διαθέσιμη και μια έκδοση για φορητές συσκευές που ενσωματώνουν τα λειτουργικά iOS και Android από τις 17 Νοεμβρίου.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ video gameBrexitFootball Manager
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο