LATEST NEWS
 
Τεχνολογία /ΓενικάΔημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2016 23:24

Το ρολόι που σου υπενθυμίζει να ζεις το ΤΩΡΑ!

Μπορεί να μην δείχνει την ώρα, αλλά μας θυμίζει αυτό που ξεχνάμε… Να απολαμβάνουμε το παρόν και να ζούμε κάθε στιγμή. Να ζούμε το Τώρα.

ρολόι - Now

Άδραξε τη μέρα, τη στιγμή … Υπάρχει ένα ρολόι που δεν δείχνει την ώρα. Δεν διαθέτει καν λεπτοδείκτες. Ακούγεται περίεργο αλλά η αξία αυτού του ρολογιού είναι ανεκτίμητη. Μας θυμίζει αυτό που ξεχνάμε. Να απολαμβάνουμε το παρόν και να ζούμε κάθε στιγμή. Να ζούμε το Τώρα.

Το όνομα του ρολογιού είναι φυσικά «Now» (τώρα). Το έχει σχεδιάσει ο διαδραστικός ντιζάινερ Μάικα Ντέβις κι αυτό που κάνει το αξεσουάρ είναι να μας προτρέπει-συνεχώς- να απολαμβάνουμε τη ζωή, όσο κι αν οι υποχρεώσεις γεμίζουν ασφυκτικά τη μέρα. Το ρολόι Now στέλνει το μήνυμα: χαλαρώστε, ρίξτε ρυθμούς, ζήστε τη ζωή. Η αποστολή του μηνύματος γίνεται πολύ απλά:. Στην κάσα του ρολογιού είναι γραμμένο το Now (τώρα).

«Τι έχει σημασία και γιατί;» αναρωτιέται ο Ντέιβις. «Πριν εμπνευστούμε θέλαμε να δώσουμε απαντήσεις σ' αυτό το όμορφο ερώτημα. Μας απασχόλησε σαν μια σκέψη ζωής. Ακολούθησαν περισσότερα ερωτήματα. Ερωτήσεις όπως : Τι θα συνέβαινε αν ζούσαμε κάθε μέρα σαν να μετρούσε πραγματικά; Σε τι θα έπρεπε να λέμε ‘όχι’; Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε λιγότερα, αλλά καλύτερα;».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...08:12Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα07:59Ηλεία - Τροχαίο: Νεκρή μία γυναίκα σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων (εικόνες)07:45Πέλλα: Γιατρός καταδικάστηκε για θάνατο ασθενούς από έμφραγμα07:31Εορτολόγιο - 18 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:18Revenge porn: Εκβίαζε την πρώην με γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της07:04Σινουάρ: Το χρονικό του θανάτου του και οι αιχμές ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός (εικόνες)06:50Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 91 σημεία06:36Αθήνα: Βιασμός 6χρονης από 45χρονο06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Φόρτωσαν 50 κιλά χασίς στο αμάξι και... βγήκαν στην Εθνική Οδό23:59Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Η Βασίλισσα… μάδησε το τριφύλλι23:47Μητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον Έβρο23:35Θάνατος Σινουάρ: Οι αντιδράσεις και οι ελπίδες για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων23:22ΣΥΡΙΖΑ: Στα πρόθυρα νέας διάσπασης το κόμμα23:08Αμβέρσα – Τσιτσιπάς: Δύσκολη νίκη και πρόκριση στους “8”22:55Διασύνδεση POS: Τα αποκαλυπτικά στοιχεία για την φοροδιαφυγή και τα πρόσθετα έσοδα22:41Μεσσηνία: Θανάσιμος τραυματισμός άντρα που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του22:28Αττικη: Εκτεταμένη νοθεία στα καύσιμα δείχνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι22:14Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον 40χρονο για το “ακέφαλο πτώμα”22:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο