LATEST NEWS
 
Τεχνολογία /ΓενικάΔημοσίευση: 12 Μαρτίου 2016 07:00

Η Google στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης ψηφιοποιεί περισσότερες ελληνικές τοποθεσίες για βοηθήσει ταξιδιώτες που προγραμματίζουν διακοπές στη χώρα μας.

Google - Street View - Ελλάδα - τουρισμός - ταξίδι - ψηφιοποίηση - τοποθεσίες

Η Google «ψηφιοποιεί» περισσότερες ελληνικές τοποθεσίες για να βοηθήσει ταξιδιώτες που προγραμματίζουν τις επόμενες διακοπές τους, στηρίζοντας έτσι τον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα.

Με το Street View, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, "έχετε την ευκαιρία να πάτε στη Χαβάη υποβρυχίως, να επισκεφτείτε το Grand Canyon ή ακόμα να κάνετε πεζοπορία στο Macchu Picchu", αναφέρει η Google.

Από σήμερα, όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πάνε στο Street View από την επιφάνεια εργασίας τους ή να χρησιμοποιήσουν το Street View στο Google Maps app για Android ή iOS, για να έχουν μια προεπισκόπηση του αεροδρομίου της Αθήνας πριν φύγουν για ταξίδι. Το Street View δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να δουν τους διαδρόμους, τα σημεία για check-in, τον χώρο παραλαβής αποσκευών, τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου και τα μαγαζιά, πολύ πριν την προσγείωση.

Ξεκινώντας από σήμερα, το Street View προσφέρει εμπειρία περιήγησης στα όμορφα νησιά της Κρήτης και της Σίφνου, ανακαλύπτοντας περισσότερα κρυφά μονοπάτια και μοναδικά σημεία αυτών των πανέμορφων θησαυρών της Μεσογείου. Χάρη στο Street View Trekker Loan Programme, δύο τοπικοί οργανισμοί – όπως ο Δήμος της Χερσονήσου και o Δήμος Σίφνου – είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν μοναδικές εικόνες από τα νησιά: από λευκές παραλίες μέχρι λιμάνια και πεζοπορικές διαδρομές – για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να επιλέξουν τι τους αρέσει παραπάνω καθώς σχεδιάζουν το επόμενο τους ταξίδι.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βρετανία: Προσγειώθηκε εκτάκτως το αεροπλάνο του Πιτ Χέγκσεθ λόγω ρωγμής22:28Βόλος: Κλοπή τσάντας στο κέντρο της πόλης από άνδρα πάνω σε ποδήλατο22:13Γάζα: Αύριο ανοίγει η μεθοριακή διάβαση της Ράφα21:58Συλλήψεις για ομάδες στο διαδίκτυο που “κάρφωναν” τα αστυνομικά μπλόκα21:43Ισραήλ: Η Χαμάς θα παραδώσει δύο σορούς ομήρων απόψε21:28Κρήτη: Αγοραπωλησία αεροβόλου σε σχολείο 21:13Διπλό έγκλημα στη Φοινικούντα: Το παζλ που συνδέει τα πρόσωπα20:58Τέμπη: Διεκόπη για τις 30 Οκτωβρίου η δίκη για τα βίντεο20:43Αποκάλυψη ΑΝΤ1: "Στα συρτάρια" ο κανονισμός του ΟΠΕΚΕΠΕ20:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:14Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Κατατίθεται η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη – Τι θα γίνει με τα ονόματα των θυμάτων20:00Μειώσεις τιμών: Ασπιρίνη στην ακρίβεια, λένε οι καταναλωτές (βίντεο)19:46Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται να ντύσει στα πράσινα τον Ανδρέα Τεττέη και τον Παύλο Παντελίδη19:32Πακιστάν – Αφγανιστάν: Συμφωνία για προσωρινή κατάπαυση του πυρός19:14Ισημερινός: Εκρήξεις σε δύο γέφυρες - Συνεχίζουν οι εντάσεις18:58Γάζα: Συγκρούσεις μεταξύ της Χαμάς και "ένοπλων φατριών"18:44Ινδονησία: Φωτιά κατά την επισκευή δεξαμενόπλοιου - Αναφορές για νεκρούς18:30Εργατικό ατύχημα στη Λάρισα: 51χρονη έχασε το χέρι της σε εκκοκκιστήριο 18:16ΗΠΑ: Ο Τραμπ απείλησε την Βοστώνη ότι θα μεταφέρει την έδρα των αγώνων του Μουντιάλ18:02Το Ισραήλ παρέδωσε στη Γάζα τα λείψανα 45 ακόμα ανθρώπων17:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο