LATEST NEWS
 
Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2014 /Υποψήφιοι Δημοτικών Εκλογών /

Δημοτικές εκλογές

Δημοσίευση: 08 Απριλίου 2014 16:00

Δήμος Βέροιας

Με δεδομένο ότι η νυν δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου δεν κατεβαίνει υποψήφια για το Δήμο της Βέροιας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, η μάχη για το χρίσμα παίρνει φωτιά.

Δημοτικές Εκλογές 2014 - Δήμος Βέροιας - υποψήφιοι

Ο προερχόμενος από τη ΝΔ και σημερινός αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για το Δήμο της Βέροιας με την παράταξη «Δύναμη των Πολιτών». Ο κ. Καραπαναγιωτίδης μπορεί να προέρχεται από τη ΝΔ, ωστόσο, δηλώνει ανεξάρτητος και δίνει υπερκομματικά χαρακτηριστικά στην παράταξή του, σε μια προσπάθεια να αποσπάσει υποψήφιους συμβούλους από την πρώην «πράσινη» παράταξη της κ. Ουσουλτζόγλου. 

Υποψήφιος για τη δημαρχία της Βέροιας είναι και ο Κώστας Βοριαζίδης, προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο επίσημη στήριξη. Ωστόσο, πολλοί παρουσιάζουν τον κ. Βοριαζίδη ως επίσημο διάδοχο της παράταξης Ουσουλτζόγλου. Πάντως, η παράταξη της οποίας ηγείται δεν διατήρησε το όνομα της «Συμπολιτείας» αλλά φέρει τον τίτλο «Δράση με Γνώση».

Ο Γιάννης Παπαγιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για Δήμαρχος της Βέροιας ως επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κ. Παπαγιάννης προέρχεται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, ωστόσο, επίσημα δεν έχει την στήριξη από κανένα κόμμα, μέχρι τώρα και κατεβαίνει ανεξάρτητος.                                         

Στην μάχη για την Δημαρχία της Βέροιας μπήκε και ο Νίκος Μπέκης με την παράταξη «Ενεργοί Πολίτες», υποψηφιότητα την οποία στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την πλευρά του το ΚΚΕ στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Μελιόπουλου για τη Δημαρχία της Βέροιας με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας». Οι υποψηφιότητες για το Δήμο της Βέροιας κλείνουν με αυτή του Αντώνη Μαρκούλη, ο οποίος κατεβαίνει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ανεξάρτητος.

Στη μάχη της διεκδίκησης για το χρίσμα του Δημάρχου στη Βέροια μπήκε και ο Γιάννης Αγγελόγλου επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Συνείδηση».

Pοή στη κατηγορία: Πολιτική
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο