LATEST NEWS
 
Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2014 /Υποψήφιοι Δημοτικών Εκλογών /

Δημοτικές εκλογές

Δημοσίευση: 04 Απριλίου 2014 23:40

Δήμος Πειραιά

«Φωτιά» έχει πάρει η εκλογική μάχη στον 5ο μεγαλύτερο δήμο της χώρας και όλα είναι ανοιχτά.

Δήμος Πειραιά - υποψήφιοι - σύνθεση

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη… τάραξε τα νερά στην κούρσα των δημοτικών εκλογών για την δημαρχία στον Πειραιά, την οποία διεκδικεί εκ νέου ο απερχόμενος δήμαρχος, αλλά και αρκετοί ακόμη υποψήφιοι, άλλοι με τη στήριξη πολιτικών κομμάτων κι άλλοι ως ανεξάρτητοι.

Ο νυν δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, που έχει τη στήριξη της ΝΔ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», στον οποίο περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και ο νυν δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σιγάλας, και επιδιώκει μία δεύτερη θητεία στον δήμο με το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας.

«Μπλόκο» στην επανεκλογή του απερχόμενου δημάρχου επιδιώκει να βάλει ο Γιάννης Μώραλης, η υποψηφιότητα του οποίου αποτέλεσε την έκπληξη στην εκλογική κούρσα. Ο κ. Μώραλης είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», στο οποίο περιλαμβάνονται πολλά γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και του ναυτιλιακού κόσμου. Στον συνδυασμό του «φιγουράρουν» τα ονόματα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, του Πέτρου Κόκκαλη, της Ειρήνης Νταϊφά και του Αντώνη Νικοπολίδη.

Το «τιμόνι» του δήμου διεκδικεί και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε έναν εκ των πρωταγωνιστών της εκλογικής αναμέτρησης. Ο 67χρονος βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Το Λιμάνι της Αγωνίας». 

Στην εκλογική αναμέτρηση περιλαμβάνεται και μία γυναικεία υποψηφιότητα και συγκεκριμένα της Ελπίδας Παντελάκη, υποψήφιας του ΚΚΕ. Η δημοτική σύμβουλος Πειραιά και υπεύθυνη του Τμήματος Δημοτικής και Περιφερειακής Διοίκησης της ΚΕ του ΚΚΕ διεκδικεί τη δημαρχία με τον συνδυασμό του κόμματος, «Λαϊκή Συσπείρωση», στο οποίο περιλαμβάνονται εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι.

Υποψήφιος Δήμαρχος στον Πειραιά είναι επίσης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος, με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά», ενώ τη λίστα των υποψηφίων συμπληρώνουν ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θανάσης Διαβολάκης, με τον συνδυασμό «Ανταρσία στο Λιμάνι», καθώς και δύο ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου.

Ο Αντώνης Καλογερογιάννης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί» και ο Ιωσήφ Βουράκης, που κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Πειραιάς - Νέα Αρχή».

Pοή στη κατηγορία: Πολιτική
Γεωργούλης στο “Πρωινό”: Είμαι αθώος, το δικαστήριο θα με δικαιώσει (βίντεο)13:50ΔΥΠΑ: Πότε καταβάλλει επίδομα ανεργίας και δώρο Πάσχα13:36Ηλεία: Διαρρήκτης μπουκάρει σε βενζινάδικο με βαν (βίντεο)13:22Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Το απρόσμενο καραδοκεί την Πέμπτη (βίντεο)12:54Ανδρουλάκης για Κασσελάκη: Στην βάπτισή μου σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ12:40Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Συνάντηση με Μέτσολα και Τουσκ (εικόνες)12:27ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Αναδείχθηκε Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά12:12Άγιοι Ανάργυροι - Γυναικοκτονία: Το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση από αξιωματικό της Ασφάλειας (ντοκουμέντο)11:59Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο