LATEST NEWS
 
 
Mundial 2014 /Νέα /

Μουντιάλ - Βραζιλία

Δημοσίευση: 25 Ιουνίου 2014 18:31

«Μεθυσμένοι» από την πρόκριση οι διεθνείς μας κι όλοι οι Έλληνες

Δε λένε να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την «μεθυστική» νίκη απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού και την ιστορική πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μουντιάλ - Ελλάδα - Πανηγυρισμοί - Πρόκριση

Στους «επτά ουρανούς» βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τετάρτης οι διεθνείς μας μετά την τεράστια και απόλυτα δίκαιη νίκη απέναντι στους «Ελέφαντες» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, που χάρισε στην Εθνική μας την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Με το σφύριγμα της λήξης, οι Έλληνες διεθνείς ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και μαζί τους πανηγύρισαν με την ψυχή τους κι όλοι οι Έλληνες σε κάθε άκρο της γης. Σε όλες τις πόλεις της χώρας μας μέχρι την Λευκωσία, την Αστόρια, τη Γερμανία, τη Νέα Υόρκη και σε πολλά ακόμη μέρη όλοι, οι Έλληνες και φίλοι της Ελλάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους και γιόρτασαν την ιστορική πρόκριση.

Μουντιάλ - Ελλάδα - Φίλαθλοι

«Φωτιά» από τους πανηγυρισμούς πήρε και το Αγαθονήσι, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, να πανηγυρίζει έξαλλα μαζί με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στο γκολ του Γιώργου Σαμαρά. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε στείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Εθνική μας αμέσως μετά τη νίκη, ενώ συγχαρητήρια στην Εθνική έδωσαν ακόμη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καθώς και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.

Μουντιάλ 2014 - Ελλάδα - Πανηγυρισμοί

Ακόμη και ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγύρισε το γκολ της πρόκρισης της Ελλάδας, ενώ με τον δικό τους τρόπο έσπευσαν να το γιορτάσουν η Ελένη Φουρέιρα και η Ελεονόρα Μελέτη.

Μουντιάλ 2014 - Ελλάδα - Πανηγυρισμοί - Γιώργος Σαμαράς

Φυσικά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης υποκλίθηκαν στην Εθνική μας ομάδα για την πρόκρισή της στους «16» του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της. «Ο Όλυμπος ήταν πολύ ψηλός για τους Ελέφαντες», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά της Equipe ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα υπόλοιπα δημοσιεύματα.

Μουντιάλ - Ελλάδα - Φίλαθλοι

Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής μας κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι με την Εθνική μας με την Κόστα Ρίκα, την Κυριακή, με την "γαλανόλευκη" να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία να γράψει ξανά ιστορία, διεκδικώντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Μουντιάλ. Το γεγονός ότι η πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι ήδη απόλυτα επιτυχημένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη την ομάδα του Σάντος, που εμφανίζεται πανέτοιμη για μία ακόμη μεγάλη μάχη αυτή τη φορά με τους Κοσταρικανούς.



Το πανηγυρικό κλίμα για την πρόκριση και την προσμονή των διεθνών για το επόμενο ματς με την Κόστα Ρίκα μετέφερε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στη Βραζιλία, Μιχάλης Τσώχος.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓερμανία ξανά, το σήκωσε μέσα στο Μαρακανά!Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:36 | Mundial 2014

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Γκέτσε στην παράταση (113΄), η Γερμανία λύγισε με 1-0 την Αργεντινή στο Μαρακανά και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για 4η φορά στην ιστορία της.

Σακίρα και Κάρλος Σαντάνα μάγεψαν στην τελετή λήξηςΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 20:53 | Mundial 2014

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο βιρτουόζος της κιθάρας ξεσήκωσαν τα πλήθη στο θρυλικό Μαρακανά, πριν από τη σέντρα του τελικού. 

Ρώσος φαρσέρ ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του ΜουντιάλΔευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:22 | Mundial 2014

Ο γνωστός Ρώσος φαρσέρ Βιτάλι Ζντοροβέτσκι ήταν ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του Μουντιάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Ένταση με διαδηλωτές έξω από το ΜαρακανάΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 22:58 | Mundial 2014

Με δακρυγόνα διέλυσε η αστυνομία της Βραζιλίας πλήθος διαδηλωτών που επιχείρησαν να πλησιάσουν στο Μαρακανά λίγο πριν τον τελικό.

Pοή στη κατηγορία: Mundial 2014
 
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο