LATEST NEWS
 
 
Mundial 2014 /Νέα /

Ο ΑΝΤ1 στη Βραζιλία

Δημοσίευση: 24 Ιουνίου 2014 00:38

Με στόχο «να βάλουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε»

Ο απεσταλμένος του ΑΝΤ1 στη Βραζιλία, Μιχάλης Τσώχος, μας μεταφέρει τα νεότερα από τη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Βραζιλία - Παγκόσμιο Κύπελλο - Μουντιάλ - Ελλάδα - Προπόνηση - Μιχάλης Τσώχος

Του Μιχάλη Τσώχου

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τρίτο και καθοριστικότερο αγώνα σε αυτήν την παρουσία της στο Μουντιάλ, κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. Έναν αγώνα, στον οποίο χρειάζεται μόνο τη νίκη, για να έχει ελπίδες για να συνεχίσει στους «16» της διοργάνωσης. Ένας «τελικός», όπως τόνισαν τόσο ο Ορέστης Καρνέζης όσο και ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε την προπόνηση στο στάδιο Καστελάο, στην Φορταλέζα.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι. Μοναδικός μας σκοπός είναι να πετύχουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε», ήταν η κοινή συνισταμένη των όσων είπαν τόσο ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας όσο και ο προπονητής μας, ο οποίος έχει διάφορες σκέψεις για το σχήμα της αρχικής 11άδας. Πριν έρθει στη Φορταλέζα, χρησιμοποίησε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο αριστερό άκρο, με τον Σαμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

«Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν απόψε», παραμονή του αγώνα, όπως είπε ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα προσπαθήσει να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή 11άδα, που θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί τα λάθη και τις αδυναμίες που έχει η ταλαντούχα και πολύ δυνατή ομάδα από την Αφρική.

Η ομάδα των αδερφών Τουρέ, που θα είναι στο αρχικό σχήμα, του Ντιντιέ Ντρογκμπά, που αναμένεται να ξεκινήσει αυτήν τη φορά. Φυσικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των αντιπάλων, Μπερνάρ Λαμουσί θέλει τη νίκη απέναντι στην Εθνική μας, γιατί η ισοπαλία μπορεί να τον οδηγήσει σε περιπέτειες. Αν καταφέρει να προκριθεί, θα είναι η πρώτη φορά για την Ακτή Ελεφαντοστού σε νοκ άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Περίπου 500 θα είναι οι Έλληνες φίλαθλοι, που θα βρεθούν στο πλευρό των διεθνών μας. Δε θα είναι περισσότεροι οι Αφρικανοί. Μένει να δούμε πού θα πάει αυτήν τη φορά η στήριξη των Βραζιλιάνων φιλάθλων.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓερμανία ξανά, το σήκωσε μέσα στο Μαρακανά!Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:36 | Mundial 2014

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Γκέτσε στην παράταση (113΄), η Γερμανία λύγισε με 1-0 την Αργεντινή στο Μαρακανά και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για 4η φορά στην ιστορία της.

Σακίρα και Κάρλος Σαντάνα μάγεψαν στην τελετή λήξηςΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 20:53 | Mundial 2014

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο βιρτουόζος της κιθάρας ξεσήκωσαν τα πλήθη στο θρυλικό Μαρακανά, πριν από τη σέντρα του τελικού. 

Ρώσος φαρσέρ ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του ΜουντιάλΔευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:22 | Mundial 2014

Ο γνωστός Ρώσος φαρσέρ Βιτάλι Ζντοροβέτσκι ήταν ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του Μουντιάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Ένταση με διαδηλωτές έξω από το ΜαρακανάΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 22:58 | Mundial 2014

Με δακρυγόνα διέλυσε η αστυνομία της Βραζιλίας πλήθος διαδηλωτών που επιχείρησαν να πλησιάσουν στο Μαρακανά λίγο πριν τον τελικό.

Pοή στη κατηγορία: Mundial 2014
 
Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:36Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Ολυμπιακή Φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο22:42Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο