LATEST NEWS
 
 
Mundial 2014 /Νέα /

Μουντιάλ - Βραζιλία

Δημοσίευση: 23 Ιουνίου 2014 14:26

«Φορτώνει» την επίθεση ο Φερνάντο Σάντος

Στην επιθετική γραμμή έχει ρίξει τη βαρύτητά του ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Μουντιάλ 2014 - Εθνική Ελλάδος - προπόνηση - Μπέλο Οριζόντε - Κώστας Μήτρογλου - Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Λίγες ώρες απέμειναν για το καθοριστικό παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού, το βράδυ της Τρίτης (23:00 ώρα Ελλάδος), το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο Φερνάντο Σάντος έχει αρχίσει να… φορτώνει την επίθεση.

Η Εθνική μας χρειάζεται πάση θυσία το γκολ στον αγώνα με τους «Ελέφαντες» προκειμένου να πάρει τη νίκη και να ελπίζει στην πρόκριση στους «16» (χρειάζεται και να μην νικήσει η Ιαπωνία την Κολομβία στο άλλο παιχνίδι) και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ρίξει το βάρος στη δημιουργία, την ανάπτυξη και την επίθεση, καθώς στο κομμάτι αυτό έχει δείξει έως τώρα αδυναμίες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Με τη «γαλανόλευκη» να αναζητά πλέον το πρώτο της γκολ στο φετινό Μουντιάλ κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός προσανατολίζεται σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Ο Σάντος δοκίμασε την Κυριακή ως βασικούς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά, τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά και τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή της επίθεσης, δείχνοντας ότι θέλει άπαντες τους επιθετικογενείς παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Το θετικό για την Εθνική μας είναι ότι υπολογίζονται κανονικά ο Κώστας Μητρογλου και ο Κώστας Μανωλάς, που προπονήθηκαν κανονικά. Ο «Μητρογκόλ» είναι ένας εκ των υποψηφίων για την κορυφή της επίθεσης μαζί και με τον Γκέκα, ενώ ο Μανωλάς θα καλύψει τη μία θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Παπασταθόπουλο.

Στα δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Τοροσίδης και στο αριστερό ο Χολέμπας, ενώ στη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη θα βρεθεί πιθανότατα ο Καραγκούνης. «Σίγουροι» για την αρχική ενδεκάδα θεωρούνται επίσης οι Κονέ και Μανιάτης.



Αισιόδοξοι ενόψει του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού εμφανίστηκαν την Κυριακή ο Κώστας Κατσουράνης και ο Ανδρέας Σάμαρης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.



Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση της Εθνικής:

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓερμανία ξανά, το σήκωσε μέσα στο Μαρακανά!Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:36 | Mundial 2014

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Γκέτσε στην παράταση (113΄), η Γερμανία λύγισε με 1-0 την Αργεντινή στο Μαρακανά και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για 4η φορά στην ιστορία της.

Σακίρα και Κάρλος Σαντάνα μάγεψαν στην τελετή λήξηςΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 20:53 | Mundial 2014

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο βιρτουόζος της κιθάρας ξεσήκωσαν τα πλήθη στο θρυλικό Μαρακανά, πριν από τη σέντρα του τελικού. 

Ρώσος φαρσέρ ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του ΜουντιάλΔευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:22 | Mundial 2014

Ο γνωστός Ρώσος φαρσέρ Βιτάλι Ζντοροβέτσκι ήταν ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του Μουντιάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Ένταση με διαδηλωτές έξω από το ΜαρακανάΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 22:58 | Mundial 2014

Με δακρυγόνα διέλυσε η αστυνομία της Βραζιλίας πλήθος διαδηλωτών που επιχείρησαν να πλησιάσουν στο Μαρακανά λίγο πριν τον τελικό.

Pοή στη κατηγορία: Mundial 2014
 
Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο