LATEST NEWS
 
 
Mundial 2014 /EveryDay Life /

Μουντιάλ

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2014 15:00

Οι φίλοι μας τα ζώα προβλέπουν… βαρετή ισοπαλία στο Καμερούν-Βραζιλία

«Φωτιά» βάζουν με τις προβλέψεις τους μία χελώνα και τα βραζιλιάνικα capybara, αναφορικά με το επόμενο ματς της διοργανώτριας Βραζιλίας.

Χελώνα Καμπεθάο - Βραζιλία - Καμερούν

Σχολή φαίνεται πως δημιούργησε σε ότι αφορά τα προγνωστικά ποδοσφαιρικών αγώνων ο Πολ, το διάσημο χταπόδι που είχε κλέψει τις εντυπώσεις στο προηγούμενο Μουντιάλ.

Σειρά τώρα έχουν άλλα ζώα και η αρχή γίνεται με μία θαλάσσια χελώνα, η οποία σκόρπισε την απογοήτευση στις τάξεις των βραζιλιάνων φιλάθλων με την πρόβλεψή της για την επόμενη αναμέτρηση της Σελεσάο με το Καμερούν.

Η αγαπημένη χελώνα των Βραζιλιάνων Cabecao, κλήθηκε να… μαντέψει τι θα συμβεί στην αναμέτρηση των βραζιλιάνων με τους καμερουνέζους, με τη σαρδέλα που βρισκόταν στο σημείο της ισοπαλίας να την έλκει περισσότερο!

Και σαν να μην έφτανε η πρόβλεψη περί ισοπαλίας, οι Βραζιλιάνοι απογοητεύθηκαν ακόμη περισσότερο από την πρόβλεψη για ένα άκρως βαρετό ματς που έκαναν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τα γιγάντια τρωκτικά Capybara.

Τρωκτικά - Μουντιάλ - Βραζιλία - Καμερούν

Η νωχελικότητα που επέδειξαν τα συγκεκριμένα ζώα, έκαναν τους εκπαιδευτές τους να βγάλουν το συμπέρασμα ότι η αναμέτρηση θα είναι μάλλον… «σούπα»

Κι αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι τα capybara, η επιστημονική ονομασία τους είναι υδρόχοιρος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τρωκτικό που ζει στον κόσμο, με κοντινότερους «συγγενείς» του τα αγκούτι, τα τσιντσιλά και τα ινδικά χοιρίδια. Το συνηθισμένο του όνομα, καπιμπάρα, προέρχεται από το όνομα kapiÿva στη γλώσσα γκουαρανί σημαίνει "άρχοντας των γρασιδιών".

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓερμανία ξανά, το σήκωσε μέσα στο Μαρακανά!Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:36 | Mundial 2014

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Γκέτσε στην παράταση (113΄), η Γερμανία λύγισε με 1-0 την Αργεντινή στο Μαρακανά και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για 4η φορά στην ιστορία της.

Σακίρα και Κάρλος Σαντάνα μάγεψαν στην τελετή λήξηςΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 20:53 | Mundial 2014

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο βιρτουόζος της κιθάρας ξεσήκωσαν τα πλήθη στο θρυλικό Μαρακανά, πριν από τη σέντρα του τελικού. 

Ρώσος φαρσέρ ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του ΜουντιάλΔευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:22 | Mundial 2014

Ο γνωστός Ρώσος φαρσέρ Βιτάλι Ζντοροβέτσκι ήταν ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του Μουντιάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Ένταση με διαδηλωτές έξω από το ΜαρακανάΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 22:58 | Mundial 2014

Με δακρυγόνα διέλυσε η αστυνομία της Βραζιλίας πλήθος διαδηλωτών που επιχείρησαν να πλησιάσουν στο Μαρακανά λίγο πριν τον τελικό.

Pοή στη κατηγορία: Mundial 2014
 
Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο