LATEST NEWS
 
 
Mundial 2014 /EveryDay Life /

Παγκόσμιο Κύπελλο

Δημοσίευση: 03 Ιουνίου 2014 18:40

Οι 15+1 πιο sexy άνδρες του Μουντιάλ

15 λόγοι για να βλέπουν φανατικά και οι γυναίκες τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινά σε λίγες μέρες στη Βραζιλία και ο ένας που μένει εκτός....

Νεϊμάρ - Ρανταμέλ Φαλκάο - Ντιντιέ Ντρογκμπά - Ντανιέλε Ντε Ρόσι - Ολιβιέ Ζιρού - Κριστιάνο Ρονάλντο - Ημίγυμνοι

Σε λίγες μέρες ξεκινά η ποδοσφαιρική πανδαισία, με τη διεξαγωγή του Μουντιάλ και μάλιστα στη «Μέκκα του ποδοσφαίρου», κι έτσι για περίπου έναν μήνα ο ανδρικός πληθυσμός θα είναι καθηλωμένος μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες, πλαισιωμένος από τις απαραίτητες πίτσες και μπύρες .

Όμως πλέον δεν είναι λίγες και οι γυναίκες που περιμένουν πως και πως την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση… Εξάλλου, που θα βρουν τόσους ωραίους, γυμνασμένους και sexy άνδρες μαζεμένους; Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που κάθε φορά που ακουμπούν τη μπάλα «ξεσηκώνουν» τον γυναικείο πληθυσμό, για να μη συζητήσουμε τι προκαλείται όταν βγάζουν τη φανέλα για να πανηγυρίζουν κάποιο γκολ….

Δείτε τους 15+1 λόγους για τους οποίους θα παρακολουθούν και οι γυναίκες φανατικά ποδόσφαιρο για τον επόμενο μήνα, με την εθνική Ισπανίας και την αντίστοιχη της Ιταλίας να συγκεντρώνουν μάλλον το μεγαλύτερο ενδιαφέρον….

Κριστιάνο Ρονάλντο

Πορτογαλία - Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο 29χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, υπόσχεται «καρδιοχτύπια» για τον γυναικείο πληθυσμό που θα δει τους αγώνες της εθνικής Πορτογαλίας! Καμία όμως δεν θα καρδιοχτυπά περισσότερο από την αγαπημένη του, Ιρίνα Σάικ!


Ζεράρ Πικέ

Ισπανία - Ζεράρ Πικέ
Δύσκολο να μην «κολλήσουν» τα γυναικεία μάτια στους κοιλιακούς του κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, κάθε φορά που αυτός βγάζει τη φανέλα του… Ο 26χρονος ισπανός ποδοσφαιριστής με το γλυκό χαμόγελο, είναι παντρεμένος με τη Shakira κι έχουν έναν μικρό γιο.

Ίκερ Κασίγιας

Ισπανία - Ίκερ Κασίγιας
Ίσως είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες θαυμάστριες… Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης όμως έχει «χαρίσει» την καρδιά του στην δημοσιογράφο Sara Carbonero με την οποία έχει κι ένα παιδι.

Σεσκ Φάμπρεγκας

Ισπανία - Σεσκ Φάμπρεγκας
Χτυποκάρδια στις… εξέδρες προκαλεί ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας κάθε φορά που αποκαλύπτει το γυμνασμένο του κορμί.

Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Ιταλία - Ντανιέλε Ντε Ρόσι

Ο μέσος της Σκουάντρα Ατζούρα έχει μια… άγρια ομορφιά, που δεν αφήνει ασυγκίνητες τις εκπροσώπους του… ασθενούς φύλου.

Κλαούντιο Μαρκίζιο

Ιταλία - Κλαούντιο Μαρκίζιο
Ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους μπορεί να σας… ζαλίσει με το βλέμμα του.

Ολιβιέ Ζιρού

Γαλλία - Ολιβιέ Ζιρού

Oh la, la, la αναφωνούν οι γυναίκες όταν αντικρίζουν τα γαλάζια μάτια του γάλλου επιθετικού… Ένας πολύ καλός λόγος για να υποστηρίξει μια γυναίκα τους «τρικολόρ» σε αυτό το Μουντιάλ.

Νεϊμάρ

Βραζιλία - Νεϊμάρ
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα ανεβάσει το θερμόμετρο στο Μουντιάλ, όπως το ανέβασε και στην πρόσφατη φωτογράφησή του με την Ζιζέλ...

Ρόμπιν φαν Πέρσι

Ολλανδία - Ρόμπιν Φαν Πέρσι
Ένας πολύ καλός λόγος για να υποστηρίξετε την Ολλανδία, είναι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αν αποφασίσει να «πετάξει» τη φανέλα του θα σας «ζαλίσει» με τους κοιλιακούς του.

Ντιντιέ Ντρογμπά

Ακτή Ελεφαντοστού - Ντιντιέ Ντρογκμπά
Το «διαμάντι» της Ακτής Ελεφαντοστού αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο, αφού θα το δούμε να προσπαθεί να σκοράρει εναντίον της εθνικής μας στη φετινή διοργάνωση.

Γκονζάλο Ιγκουαΐν

Αργεντινή - Γκονζάλο Ιγκουαΐν
Μπορεί στο γήπεδο ο Μέσι να κλέβει όλη τη δόξα από την εθνική Αργεντινής, οι γυναίκες όμως φαίνεται να ξεχωρίζουν τον επιθετικό της Νάπολι, τουλάχιστον σε βαθμό εμφάνισης.

Μάριο Γκέτσε

Γερμανία - Μάριο Γκέτσε
Τι κι αν τις άφησε αδιάφορες η ταραχώδης μετακίνησή του από τη Ντόρτμουντ στην Μπαγερν, οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του πάντως δεν περνούν απαρατήρητοι από τις περισσότερες γυναίκες….

Μάνουελ Νόιερ

Γερμανία - Εμάνουελ Νόιερ
Το όνομά του μεταφράζεται σε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια των «πάντσερ», αλλά για τις γυναίκες αυτά είναι μάλλον… ψιλά γράμματα, ειδικά όταν ο τερματοφύλακας της Γερμανίας κοιτάξει στην κάμερα με το λάγνο βλέμμα του...

Μαρσέλο

Βραζιλία - Μαρσέλο
Το ιδιαίτερο στιλ του και η πλούσια κώμη του, μαγνητίζουν τα βλέμματα των γυναικών.

Στίβεν Τζέραρντ

Αγγλία - Στίβεν Τζέραρντ
Έχει το προφίλ του καλού παιδιού, στοιχείο ελκυστικό για μια μερίδα γυναικών…Ε, και όταν η καλοσύνη συνδυάζεται με κοιλιακούς…

Ρανταμέλ Φαλκάο
Κολομβία - Ρανταμέλ Φαλκάο


Εκτός από το Όσκαρ ατυχίας που κερδίζει, αφού χάνει τη διοργάνωση εξαιτίας ενός τραυματισμού ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής κέρδισε και τον τίτλο του πιο σέξι ποδοσφαιριστή του κόσμου από το περιοδικό «Glamour». Κυρίες μου, υπομονή ως το επόμενο Μουντιάλ για να θαυμάσετε τους κοιλιακούς του…

 

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓερμανία ξανά, το σήκωσε μέσα στο Μαρακανά!Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:36 | Mundial 2014

Με ένα εκπληκτικό γκολ του Γκέτσε στην παράταση (113΄), η Γερμανία λύγισε με 1-0 την Αργεντινή στο Μαρακανά και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια για 4η φορά στην ιστορία της.

Σακίρα και Κάρλος Σαντάνα μάγεψαν στην τελετή λήξηςΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 20:53 | Mundial 2014

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο βιρτουόζος της κιθάρας ξεσήκωσαν τα πλήθη στο θρυλικό Μαρακανά, πριν από τη σέντρα του τελικού. 

Ρώσος φαρσέρ ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του ΜουντιάλΔευτέρα 14 Ιουλίου 2014 00:22 | Mundial 2014

Ο γνωστός Ρώσος φαρσέρ Βιτάλι Ζντοροβέτσκι ήταν ο οπαδός που εισέβαλε στον τελικό του Μουντιάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Ένταση με διαδηλωτές έξω από το ΜαρακανάΚυριακή 13 Ιουλίου 2014 22:58 | Mundial 2014

Με δακρυγόνα διέλυσε η αστυνομία της Βραζιλίας πλήθος διαδηλωτών που επιχείρησαν να πλησιάσουν στο Μαρακανά λίγο πριν τον τελικό.

Pοή στη κατηγορία: Mundial 2014
 
Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο