LATEST NEWS
 
Με υπογραφή... /ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΦΑΙΗΔημοσίευση: 13 Ιουνίου 2014 15:42

Αποχαιρετισμός στον Δάσκαλο…

O Άρης ήταν μοναδικός. Αλήθεια μου είναι δύσκολο να αλλάζω χρόνο όταν μιλώ για τον πιο γλυκό άνθρωπο που γνώρισα. Δίκαιος και πάντα χαμογελαστός.

ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΦΑΙΗ

Ακόμη και τα δύσκολα τα αντιμετώπιζε με αυτό το μοναδικό χαμόγελο.. Με καυστικό χιούμορ, σοβαρός και αυστηρός εκεί που έπρεπε γιατί πάνω από όλα ήταν δίκαιος.

Συνεργάστηκα μαζί του από τη πρώτη στιγμή. Κάλυπτα υπουργείο Μεταφορών κι όπως μου είχε εκμυστηρευτεί ήθελε να είμαι η πρώτη γυναίκα σε εκπομπή αυτοκινήτου. Δεν θα ξεχάσω τις συναντήσεις μας στον τρίτο όροφο στο Μαρούσι να βρίσκουμε και να προτείνουμε θέματα αυτοκινήτου από την κοινωνική τους προσέγγιση. Για τον Άρη ,η μεγάλη αγάπη του για το αυτοκίνητο δεν σταματούσε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά επεκτάθηκε στη ανάγκη να ενημερωθούν και να αλλάξουν νοοτροπία οι ίδιοι οι οδηγοί.

Δεν θα ξεχάσω την υπομονή σε κάθε δυσκολία που εμφανιζόταν και την ηρεμία του που ήταν πάντα αντικείμενο κουβέντας μας. Έτσι ήρθαν και τα μονόλεπτα που γράφαμε για τον ΑΝΤ1. Πόσα βράδια ξενύχτησα  για να τον βοηθήσω. Και με μεγάλη χαρά αφού το ζητούσε με αληθινή ευγένεια .Μαζί βρήκαμε και το σύνθημα  »η ζώνη μας δένει με τη ζωή» 

Ύστερα μπήκε στην πολιτική ζωή όπου ακόμη και ως αντιδήμαρχος δεν έσβηνε κλήσεις ούτε και στον δήμαρχο .Το έλεγε και χαμογελούσε παιχνιδιάρικα θυμάμαι…. Τι να πρωτοθυμηθώ!!! Ακομπλεξάριστος μιλούσε  για τους νέους με τα καλύτερα λόγια… Λάτρευε την κόρη του ,περήφανος και σεμνός μπαμπάς για τις επιτυχίες της…  Ο Άρης είχε και μια άλλη αγάπη τη θάλασσα. Ένα μικρό σκάφος δεμένο στη Γλυφάδα για κοντινές κυρίως διαδρομές.

Όπως συζητούσα με ένα κοινό μας φίλο, τον κουμπάρο μου Αντώνη, ο Άρης δεν έπινε ποτέ και όμως χτυπήθηκε… Ο Άρης δεν ήταν προληπτικός. Και όμως πέθανε Παρασκευή και 13….Οι συμπτώσεις στη ζωή που σε τρελαίνουν.

Το χαμό του τον έμαθα ξαφνικά. Έχασα τη γη από τα πόδια μου. Δεν πίστευα ότι θα συμβεί τόσο γρήγορα.  Ήταν δυνατός μέχρι τέλους. Μου έμαθε πολλά και θα τον αγαπώ  για πάντα ….Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου…..

Pοή στη κατηγορία: Με υπογραφή...
ΠΑΕ ΑΕΚ: Η κοροϊδία αποκαλύπτεται και δεν θα διαρκέσει για πολύ18:35Ηράκλειο: Αποχώρησαν από την πίστα οι αγρότες - Θα διανυκτερεύσουν στο αεροδρόμιο18:21"Αποκαλύψεις" - Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι προϋποθέσεις που ζητά για να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του Παναγιωτάκη18:07Ίλιον: Καταγγελία 12χρονου σε βάρος αστυνομικού για βιαοπραγία - Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ17:53Ταυτοποιήθηκαν οι αγρότες που συμμετείχαν στα επεισόδια στην Κρήτη - Παραπέμπονται για εγκληματική οργάνωση17:39Ηράκλειο - Αγρότες: Ο απολογισμός των επεισοδίων - Σπασμένα λεωφορεία και ΙΧ και δρόμοι γεμάτοι πέτρες (εικόνες)17:25Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει την πρακτική "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά"17:11Ιαπωνία: Σεισμός 7,6 ρίχτερ - Προειδοποίηση για τσουνάμι16:57Super League: Στις 24 Μαρτίου η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ16:43Κρήτη: Χωρίς τις αισθήσεις του ο 40χρονος ορειβάτης από το Ηράκλειο16:29Ολυμπιακός: Χωρίς Ρέτσο και στην Αστάνα η ομάδα του Μεντιλίμπαρ16:15Χανιά: Αποκλεισμένο το αεροδρόμιο από μπλόκο αγροκτηνοτρόφων16:01Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα πυλώνας στη στρατηγική Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και Τεχνητή Νοημοσύνη15:47Λαμία: Απέσυραν οι αγρότες τα τρακτέρ από τους παραδρόμους στο μπλόκο του Μπράλου15:33Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δυτική Περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού15:19ΔΕΗ: "Quiet Hour" στο δίκτυο καταστημάτων για πιο συμπεριληπτική εμπειρία των πελατών της15:10Αγρότες μπήκαν με τα τρακτέρ στην Πάτρα - Κλειστός ο κόμβος Γλαύκου (βίντεο)15:05Εργατικό ατύχημα στην Πάτρα: Οικοδόμος έπεσε από κτίριο και τραυματίστηκε σοβαρά14:51Ηράκλειο: Στην πίστα του αεροδρομίου οι αγρότες μετά τα επεισόδια (βίντεο)14:37Ένταση στην Καρδίτσα: Αγρότες πέταξαν ζωοτροφές και σανό έξω από το γραφείο Τσιάρα (βίντεο)14:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο