LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 23 Μαρτίου 2019 07:14

Τα ζώδια και η επανασύνδεση

Επειδή είναι κρίμα μια σχέση να τελειώσει άδοξα γιατί κανείς δεν κάνει το πρώτο βήμα, ας δούμε πως αντιδρά το κάθε ζώδιο.

Κάτι οι εντάσεις των εκλείψεων που οσονούπω φθάνουν, κάτι που ο "φουριόζος" και παρορμητικός Άρης από τον Λέοντα λειτουργεί ..κομματάκι εγωιστικά, ήρθε ο καυγάς και φούντωσε με εκατέρωθεν ανταλλαγή λόγων σκληρών.. Και μετά απλά εξαφανίστηκε, δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν απαντά σε μηνύματα, δεν «υπάρχει» στο fb..Και τώρα βρίσκεσαι λοιπόν πάνω από ένα τηλέφωνο και περιμένεις πότε θα φανεί και αν θα κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρείτε.

Είναι γνωστό ότι πολλές σχέσεις τερματίζουν άδοξα απλά και μόνο από πείσμα και εγωισμό, πολύ απλά γιατί κανένας από τους δύο συντρόφους δεν παίρνει την απόφαση να κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαταστήσει τη σχέση του!

Αν λοιπόν διανύεις μία περίοδο απομάκρυνσης, χωρισμού ή έκανες έναν ομηρικό καβγά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μάθε πώς πρέπει να κινηθείς στη συνέχεια, προκειμένου η σχέση σου να μπει και πάλι στους παλιούς καλούς ρυθμούς της.

 Κριός

Το Κριάρι καβγαδίζει συχνά, μπορεί και καθημερινά, αλλά όταν προκύπτει σοβαρός λόγος, τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για να μπορέσει να ξεθυμάνει! Περνάς μαζί του λοιπόν στάδιο απομάκρυνσης και αναρωτιέσαι αν θα κάνει το πρώτο βήμα; Αφού πρώτα του περάσουν τα νεύρα του και σκεφτεί όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ σας, θα κάνει κίνηση προς την πλευρά σου, αν θεωρεί ότι σε αδίκησε, ότι δεν σου φέρθηκε έτσι όπως άξιζες, ότι έκανε λάθος.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, θα κάνει το πρώτο βήμα για να σε προσεγγίσει και θα παραδεχθεί το λάθος του. Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή που εσύ έφταιγες για ό,τι συνέβη μεταξύ σας, όσο και να σε αγαπάει δεν θα μπορεί να παραμερίσει τον εγωισμό του για να σου μιλήσει…

Ταύρος

Ένας Ταύρος δεν τσακώνεται και δεν χωρίζει εύκολα. Δεν απομακρύνεται από τον άνθρωπο που αγαπάει, παρά μόνο όταν υπάρχει σπουδαίος λόγος! Ακόμα και να φταίει για την απομάκρυνση ή για τον χωρισμό σας, το πείσμα του δεν θα του επιτρέψει να κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαταστήσει τη σχέση σας! Είναι γνωστό και πρέπει και εσύ να το έχεις στο μυαλό σου ότι ο Ταύρος «μουλαρώνει» και αργεί πολύ να πάρει αποφάσεις… Για το λόγο αυτό, αν έχετε απομακρυνθεί και πραγματικά τον αγαπάς και τον θέλεις πίσω, τότε εσύ πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να τον προσεγγίσεις και για να γλυκάνεις το μεταξύ σας κλίμα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι περίεργη περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι δεν κρατά κακίες, δεν κάνει μούτρα και δεν του αρέσει να αποκόβεται από ανθρώπους που εκτιμά και αγαπά, ακόμα και από τον σύντροφό του… Ό τι και αν έχει μεσολαβήσει μεταξύ σας, όσους καβγάδες και να ρίξατε, ακόμα και αν χωρίσατε άδοξα, ο Δίδυμος θα κάνει κίνηση για να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία, όταν θα νιώσει ότι το έδαφος είναι γόνιμο για κάτι τέτοιο. Αν λοιπόν πιστεύει ότι εσύ ακόμα κρατάς κακία και θυμό, μην περιμένεις να κάνει το βήμα για να σε προσεγγίσει! Αν βεβαιωθεί ότι μπορείτε να κουβεντιάσετε ήρεμα και εποικοδομητικά, εκεί να έχεις την βεβαιότητα ότι θα βρει τον τρόπο για να σε φέρει κοντά του! Ωστόσο, να ξέρεις: Ο Δίδυμος μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρείτε, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα όμως ότι θα θέλει να τα βρείτε και ερωτικά…

Καρκίνος

Δεν μπορεί να ξεχάσει εύκολα τους λόγους ενός καβγά, τα σκληρά λόγια, το χωρισμό και προπάντων τα συναισθήματα, τα οποία ένιωσε από την κατάσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά σας. Ο Καρκίνος αισθάνεται πληγωμένος, δεν μπορεί να ξεχάσει και αναζητά μέσα του τις αιτίες που έγινε ό,τι έγινε. Δεν θα διστάσει να κάνει το πρώτο βήμα για να μιλήσετε, όμως μην νομίζεις ότι ο σκοπός του θα είναι συμβιβαστικός ή υποχωρητικός. Θα θελήσει να σε προσεγγίσει, για να σου πει αυτά που αισθάνεται, για να εκφράσει τον πόνο του, την δυσαρέσκειά του, για να πει τα «κατηγορώ» του… Από εκεί και ύστερα, για να μπορέσει να ξεπεραστεί το μεταξύ σας θέμα, θα χρειαστεί μαεστρία από την πλευρά σου, για να τον ηρεμήσεις και για να γυρίσετε μαζί μία νέα σελίδα…

 Λέων

Αναρωτιέσαι αν μετά τον καβγά ή τον χωρισμό σου με το Λιοντάρι, αν θα κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρείτε; Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα και το ξέρεις. Γιατί πολύ απλά, ακόμα και αν ξέρει καλά ότι φταίει, έχει τέτοιο πείσμα αλλά και εγωισμό, που δεν θέλει να παραδεχτεί ούτε στον ίδιο του τον εαυτό το φταίξιμό του! Ένας Λέων δεν ρίχνει εύκολα τα μούτρα του για να ζητήσει συγνώμη, θα βρει πολλές δικαιολογίες στον εαυτό του και θα είναι σε αναμμένα κάρβουνα, μέχρι να πάρεις εσύ την απόφαση να τον προσεγγίσεις. Μάλιστα, θα κάνει τα αδύνατα, δυνατά για να σε προκαλέσει, προκειμένου να του τηλεφωνήσεις. Να θυμάσαι πως πολλές σχέσεις του μπορούν να χαλάσουν, από ένα παιχνίδι πείσματος και εγωισμού!

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαταστήσει το κλίμα σε μία σχέση του (είτε φιλική, είτε ερωτική)! Ωστόσο, για να πάρει την απόφαση να σε προσεγγίσει και πάλι, θα πρέπει πρώτα από όλα να του έχει δώσει το πράσινο φως η λογική του. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας και δεν θα ρίξει τα μούτρα του για να σου μιλήσει, αν δεν πιστεύει πραγματικά ότι αξίζει τον κόπο να κάνει κάτι τέτοιο! Είτε φταίει, είτε όχι για την κατάσταση που βρίσκεστε, θα αναλύσει στο μυαλό του όλες τις παραμέτρους και θα κάνει κίνηση προς την πλευρά σου, αν πραγματικά η σχέση σας αξίζει να διατηρηθεί.

 Ζυγός

Έκανες άγριο καβγά με έναν Ζυγό, τα τσουγκρίσατε και χωρίσατε και περιμένεις να γυρίσει; Ο Ζυγός θα κάνει το πρώτο βήμα, αν δεν έχει προλάβει να κάνει κάποια άλλη γνωριμία. Ακριβώς έτσι είναι! Ο Ζυγός δεν έχει πρόβλημα να σου ζητήσει συγνώμη ακόμα και αν δεν φταίει, είναι ικανός να κάνει θυσίες, να ρίξει τα μούτρα του ακόμα και να σε παρακαλέσει, αρκεί όμως να μην έχει βρει κάποιο άλλο ενδιαφέρον. Αν ήδη έχει ξεκινήσει κάτι νέο να παίζεται στη ζωή του, τότε θα σε θυμηθεί ξανά, όταν θα είναι διαθέσιμος, μόνος και θα θέλει συντροφικότητα...

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν κάνει εύκολα το πρώτο βήμα για να αποκαταστήσει το κλίμα σε μία σχέση του. Θα στήσει πολλές ραδιουργίες, προκειμένου να φέρει τα πράγματα στο σημείο που ο ίδιος θέλει και έχει τον τρόπο, αν το θέλει πολύ, να σε φέρει στο σημείο να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Μην περιμένεις όμως ένας Σκορπιός να ξεχάσει εύκολα τους λόγους για τους οποίους βρεθήκατε σε κόντρα και απομακρυνθήκατε… Μάλιστα, αν τον έχεις αδικήσει, τότε να ξέρεις ότι μπορεί να φερθεί αρκετά ύπουλα, προκειμένου να πάρει το αίμα του πίσω!

Τοξότης

Το σίγουρο είναι ότι ο Τοξότης δεν θέλει να πικραίνει ανθρώπους και φυσικά δεν είναι στο στυλ του να κρατά μούτρα, αλλά και να χάνει ανθρώπους από το πλευρό του, είτε να κρατά κακίες! Ωστόσο, στον τομέα των ερωτικών σχέσεων είναι «άπιαστος». Αυτό σημαίνει ότι δεν του αρέσει να το κουράζει πολύ και προτιμά να μην κάνει καμία απολύτως κίνηση για να τα ξαναβρεί με το ταίρι του, αν ξέρει ότι θα επαναληφθεί ξανά και ξανά η ίδια ακριβώς κατάσταση! Είναι πολύ πιθανό να σε προσεγγίσει και πάλι για να αποκαταστήσει τη σχέση σας σε φιλικό επίπεδο ή για να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας. Κίνηση για επανασύνδεση θα κάνει μόνο αν κυριαρχεί ακόμα μέσα του το πάθος και ο πόθος για σένα!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα μπορούσε να είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο τιμωρός» και αυτό το αναφέρουμε πολύ απλά, γιατί είναι ένας αυστηρός κριτής και τιμωρεί, αν νιώσει ότι τον αδίκησες ή δεν του φέρθηκες έτσι όπως έπρεπε! Δεν συνηθίζει να κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαταστήσει το κλίμα σε μία σχέση του, όχι επειδή δεν θα το ήθελε, αλλά είναι της άποψης πως αν μία σχέση έχει οδηγηθεί στα άκρα, δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας. Ο Αιγόκερως δίνει αρκετό χρόνο στον άνθρωπο που αγαπά και δεν τσακώνεται εύκολα. Αν λοιπόν φτάσατε στο σημείο να μην μιλιέστε, θα πρέπει εσύ από την πλευρά σου να τον πείσεις ότι η σχέση σας αξίζει μία ακόμα ευκαιρία!

Υδροχόος

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τον Υδροχόο. Τη μία στιγμή μπορεί να τσακωθείτε, την άλλη να σου πει ότι χωρίζετε και μετά από μερικές μέρες θα του έχει περάσει και θα σου μιλήσει ξανά, σαν να μην τρέχει τίποτα! Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος στις αντιδράσεις του και κάνει συνήθως το πρώτο βήμα, όταν ο άνθρωπος που έχει δίπλα του είναι σημαντικός γι’ αυτόν και δεν θέλει να τον χάσει. Στην περίπτωση όμως που οι καβγάδες και οι χωρισμοί σας εξακολουθούν να συμβαίνουν συχνά, να ξέρεις ότι ο Υδροχόος μπορεί εντελώς ξαφνικά και τη στιγμή που δεν το περιμένεις, να εξαφανιστεί από τη ζωή σου δίχως προειδοποίηση και, σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να μάθεις νέα του μετά από πολλά χρόνια.

 Ιχθύες

Ο Ιχθύς όχι απλά κάνει το πρώτο βήμα, αλλά δεν θα σου αφήσει περιθώρια να σκεφτείς, να αποφασίσεις ή και να ηρεμήσεις. Από την πρώτη μέρα του καβγά ή του χωρισμού σας, θα σου στέλνει τα τρυφερά του μηνυματάκια, προκειμένου να τα ξαναβρείτε. Θα παραστήσει και λίγο το θύμα, για να σε κάνει να νιώσεις τύψεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει τον εγωισμό να μην ρίξει τα μούτρα του να σε πλησιάσει… Αν παρόλα αυτά έχουν περάσει πολλές μέρες και ο Ιχθύς έχει εξαφανιστεί και δεν σε ψάχνει, τότε να ξέρεις ότι σίγουρα έχει βρει κάτι άλλο…

Πηγή: Astrologos.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επαναστατικό μήνυμα “κρύβει” η πασχαλινή κάρτα του Τσακαλώτου18:59Πρόσφυγες χτύπησαν το κουδούνι αστυνομικών για να τους ...συλλάβουν!18:47Διαζύγιο “βόμβα” Χρηστίδου-Μαραντίνη18:33Καρέ-καρέ η συντριβή αεροσκάφους στην Καλιφόρνια (βίντεο)18:21Κινηματογραφική ληστεία με θύμα ταχυδρόμο18:09Όταν ο Παφίλης έδωσε στον Γαβρόγλου τον... “Ριζοσπάστη” (βίντεο) 17:56“Πάτησε” τον ιερέα που του ζήτησε να κλείσει τα “καψουροτράγουδα” την ώρα της λειτουργίας!17:43Ο καιρός για τους αγρότες17:30Τόμας: εφικτή η ανατροπή στο Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης (βίντεο)17:18Καίτη Φίνου στο “Πρωινό”: δανειζόμουν για να μπορώ να παίζω στο θέατρο (βίντεο)17:06Μητσοτάκης: ο Τσίπρας υιοθετεί την ρητορική της ακροδεξιάς16:53Ο “Άτλας” μυρίστηκε… την ηρωίνη λίγο πριν μπει στη χώρα (εικόνες)16:41Αστυνομικός παρέσυρε και σκότωσε παιδιά σε λιτανεία16:28Νεκροί από πτώση αεροπλάνου (βίντεο)16:14Νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ πέθανε μετά τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα16:02Ψυχική Υγεία και Ανθρώπινα Δικαιώματα: Σημειώσεις στις σκιές των κοινωνικών ανισοτήτων15:49Πολάκης: πολιτική κριτική όσα είπα για τον Κυμπουρόπουλο15:36Συνελήφθη παιδίατρος για ασέλγεια σε 8χρονη15:24Το ντέρμπι του Μάντσεστερ κρίνει τον τίτλο στην Premier League15:11Μητσοτάκης στο Bloomberg: θα υπερβούμε πρώτοι τον καταστροφικό λαϊκισμό14:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο