LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 23 Μαΐου 2018 10:25

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Η Τετάρτη μας γεμίζει αισιοδοξία, κέφι και ανεμελιά. Μας κάνει να βλέπουμε ακόμα και τα πιο σοβαρά θέματα πιο ανάλαφρα, αν όχι από την αστεία τους πλευρά...

Ζώδια

Η Τετάρτη μας γεμίζει αισιοδοξία, κέφι και ανεμελιά. Μας κάνει να βλέπουμε ακόμα και τα πιο σοβαρά θέματα πιο ανάλαφρα, αν όχι από την αστεία τους πλευρά. Έχουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε, να συναντήσουμε ανθρώπους και να ξεχάσουμε κάθε πρόβλημα.

Φέρνει ευχάριστα συναπαντήματα, ειδήσεις, ενδεχομένως και τυχερές γνωριμίες, που συμπτωματικά μπορεί να έχουν διασυνδέσεις ή να μας παρέχουν βοήθειες που θα μας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. Ακόμα είναι πιθανό το κλείσιμο μιας συμφωνίας, μια πρόταση πολλά υποσχόμενη ή μια αγορά που θα αποδειχθεί αρκετά τυχερή.

Βέβαια, μας βγαίνει και μια επιπόλαια πλευρά, μια άρνηση να ασχοληθούμε με κοπιαστικές δουλειές και ζητήματα της καθημερινότητας και να τα αφήσουμε για... αύριο ή μια βιασύνη να ξεμπερδέψουμε με διάφορες υποθέσεις, που ενέχει και τον κίνδυνο λάθους. Από την άλλη όμως μας δίνει και το κίνητρο να πάρουμε μια πρωτοβουλία ή ένα ρίσκο που θα μας βγει.

Ερωτικά το φλερτ, τα κομπλιμέντα και οι προτάσεις θα είναι σε μεγάλες δόσεις, τα υπονοούμενα θα δίνουν και θα παίρνουν, το ίδιο και τα πονηρά μηνύματα και κάποιο από αυτά ίσως μας κάνει να ενδώσουμε, αφού κι οι αντιστάσεις δε θα είναι πολλές.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων ΕΔΩ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)Σήμερα 08:55 | Ειδήσεις

Ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το νέο ράλι τιμών στα καύσιμα και μάλιστα τις αντίθετες διαδρομές πετρελαίου και βενζίνης.

Ελληνοτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)Σήμερα 09:21 | Ειδήσεις

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση του πρώην Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του CHP.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο