LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2017 08:59

Τα ζώδια και η μόδα

Ας ανακαλύψουμε με βάση το ζώδιό μας, ποιο στυλ και ποια χρώματα μας ταιριάζουν και ποια αξεσουάρ είναι τα κατάλληλα για εμάς!

AP - Chanel - ρομπότ - επίδειξη μόδας

Οι εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν και αν μας το επιτρέπουν τα οικονομικά μας είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσουμε τη ντουλάπα αλλά και το στυλ μας!

Και αν δεν είμαστε σίγουροι για το ποια κομμάτια να επιλέξουμε που να μας ταιριάζουν και να αναδεικνύουν την προσωπικότητα μας, η αστρολογία είναι εδώ για να μας καθοδηγήσει σωστά!

Ας ανακαλύψουμε με βάση το ζώδιό μας, ποιο στυλ και ποια χρώματα μας ταιριάζουν και ποια αξεσουάρ είναι τα κατάλληλα για εμάς!

Κριός

Κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς και ταιριάζει απόλυτα στη φλογερή προσωπικότητά σας. Χρησιμοποιήστε το λοιπόν ως βασικό χρώμα στα ρούχα σας ή ειδικά για τις γυναίκες, τονίστε τα μαλλιά σας με μερικές κόκκινες ανταύγειες.

Ταύρος

Σας αρέσει πολύ το απαλό άγγιγμα που έχουν τα πουλόβερ και τα μεταξωτά πουκάμισα. Να προτιμήσετε αποχρώσεις του βιολετί, ροζ και κίτρινου, γιατί σας ταιριάζουν πολύ τα παστέλ χρώματα.

Δίδυμοι

Θέλετε η εμφάνισή σας να είναι εντυπωσιακή, διαφορετική και να σας φτιάχνει τη διάθεση. Σας αρέσουν τα πολλά και ιδιαίτερα χρώματα.

Καρκίνος

Τα χρώματα που σας ταιριάζουν περισσότερο, είναι αυτά του κυρίαρχου πλανήτη σας, της Σελήνης. Οτιδήποτε σε γκριζογάλανο, ασημί ή σπασμένο λευκό, σας πάει γάντι. Αγαπάτε τα ρούχα που έρχονται από μια άλλη εποχή, παλιά και ρομαντική και ξέρετε να τα αναδεικνύετε.

Λέων

Ό,τι κι αν κάνετε έχει μία δόση μεγαλοπρέπειας και υπερβολής κι από τον κανόνα δε θα εξαιρεθούν τα ρούχα που επιλέγετε! Τα χρώματα που αγαπάτε ακτινοβολούν, όπως οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου.

Παρθένος

Να προτιμάτε τις γήινες αποχρώσεις, όπως το σκούρο πράσινο, σκούρο καφέ και το μαύρο.

Ζυγός

Τα χρώματα που σας ταιριάζουν ιδιαίτερα είναι το απαλό γαλάζιο, το ροζ το κίτρινο και το πράσινο. Το σίγουρο είναι ότι όπου κι αν βρεθείτε, με ένα απλό αλλά σικ ντύσιμο καταφέρνετε πάντα να εντυπωσιάσετε.

Σκορπιός

Οι χρωματικοί συνδυασμοί που ταιριάζουν στα ρούχα σας είναι οι αποχρώσεις του μαύρου ή του καφέ-κόκκινου, όπως και το βαθύ κόκκινο του κρασιού.

Τοξότης

Επιλέξτε άφοβα τις κοντομάνικες μπλούζες, τα σορτσάκια και τα καπέλα τύπου μπέιζμπολ που τόσο σας αρέσουν! Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους άνδρες Τοξότες, αλλά θα τονίσει την ομορφιά και των γυναικών του ζωδίου.

Αιγόκερως

Τα χρώματα που θα πρέπει να προτιμάτε είναι το γκρι, το λευκό και το μαύρο. Δεν αποχωρίζεστε το αγαπημένο σας τζιν, το οποίο φοράτε εύκολα κάθε ώρα της μέρας.

Υδροχόος

Τα αγαπημένα σας χρώματα είναι τόσο φωτεινά όσο κι εσείς. Προτιμάτε το ιδιαίτερο και ανορθόδοξο ντύσιμο, το οποίο όμως καταφέρνετε να υποστηρίξετε απόλυτα!

Ιχθύες

Τα γήινα χρώματα δεν είναι άδικα τα αγαπημένα σας, μιας και δείχνει να σας ταιριάζουν πολύ. Η ζώνη τείνει να είναι φετίχ και των δύο φύλων και τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης σε κάθε έξοδο τους.

Μάθετε ΕΔΩ τα Tips για γυναίκες και άνδρες

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ζώδιαΜόδαάστρα
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο