Σκαρμούτσος
Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2015 13:25«Dinner in the sky» ετοιμάζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος
Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου
Ο ανατρεπτικός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ετοιμάζει για απόψε και αύριο το βράδυ ξεχωριστά πιάτα που αναμένεται να «πετάξουν» στο «ουράνιο» εστιατόριο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι.
Το μενού σκοπεύει να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, προσφέροντας την απόλυτη απόλαυση με την αδρεναλίνη στα ύψη και συγκεκριμένα στα 50 μέτρα πάνω από τη γη.
Οι γκουρμέ γεύσεις που περιλαμβάνει το μενού του Dinner in the sky μαζί με κρασί είναι:
Welcome drink: Παγωμένο ρακόμελο με θυμαρίσιο μέλι και κηρήθρα
Ορεκτικό Α: Cheesecake με κατσικίσιο τυρί, χαρουποπαξίμαδο, τραγανό προσιούττο Ευρυτανίας και μαρμελάδα κολοκύθα με μαστίχα
Ορεκτικό Β: Φάβα Σαντορίνης, λάδι τρούφας, τραγανό σουτζούκι Έβρου και καραμελωμένα κρεμμύδια
Σαλάτα: Τρίπτυχο ντομάτας ωμής κονφί, μαρμελάδα κρέμα από ξινομηζύθρα και βασιλικό, σαλάτα με αρωματικές φύτρες και ανθούς κολοκυθιών
Κυρίως πιάτο: Μοσχαρίσια ταλιάττα με βούτυρο από παστουρμά Δράμας, αρωματικό αυγό, αφρό πατάτας και αμπελοφάσουλα με μέντα, αμύγδαλα και πετιμέζι
Επιδόρπιο: Μπακλαβάς με σοκολάτα γάλακτος, φυστικοβούτυρο, αλμυρή καραμέλα σιρόπι από σινάπι και σούπα από πεπόνι και βανίλια.
Οι θέσεις είναι λίγες γι’ αυτό και όσοι επιθυμούν να ζήσουν το αλά Σκαρμούτσου event, θα πρέπει να κάνουν κράτηση.