Beverly Hills
Δημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2014 18:32Gourmet το μενού στην 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών
Πυρετωδώς προετοιμάζονται κορυφαίοι σεφ για να εντυπωσιάσουν τους εκλεκτούς καλεσμένους τη βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών.
Εξαιρετικά ιδιαίτερο είναι το μενού που παρουσίασε ο executive chef του Beverly Hilton, Suki Sugiura. To ορεκτικό περιλαμβάνει ένα μεσογειακό πιάτο με λαχανικά, ενώ το κυρίως πιάτο αποτελείται από καπνιστή πέστροφα με σπανάκι σοτέ γλυκό καλαμπόκι και παϊδάκια με μπαχαρικά της Βόρειας Αφρικής και σάλτσα από ντομάτα, άνηθο και κρέμα γάλακτος σβησμένη με κρασί.
Το δείπνο θα τελειώσει με τούρτα-μάνγκο, δημιουργία του κορυφαίου ζαχαροπλάστη Thomas Henzi. Η σαμπάνια φυσικά θα ρέει άφθονη όπως και τα κοκτέιλ με βάση τη σαμπάνια. Το στολισμό της αίθουσας, όπου θα γίνει η 71η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, έχει αναλάβει, για μια ακόμη φορά, ο διάσημος διακοσμητής στο Hollywood, Mark Held.