LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 15 Δεκεμβρίου 2025 17:41

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η εξομολόγηση για τον Φίλιππο Μιχόπουλο & το ενδεχόμενο να παντρευτούν - "Τίποτα δεν αποκλείω"

Φίλιππος Μιχόπουλος - Κωνσταντίνα Ευρυπίδου

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, μιλώντας στο podcast του Δημήτρη Σούγλη, «Hakunamantata», αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Αρχικά, η Κύπρια παρουσιάστρια μιλώντας για τον χωρισμό της είπε: «Είναι ένα κουπί το οποίο θα τραβάς για πάντα. Θεωρώ πως υπάρχει κόσμος που τραβάει κουπί και μέσα στον γάμο, το κουπί μας θα το τραβήξουμε όλοι στη ζωή μας. Επιλέγουμε τον τρόπο που θα το τραβήξουμε. Επέλεξα τον τρόπο στον οποίο θέλω να είμαι πάντα αισιόδοξη, όσο κουπί και να τραβώ».

«Σίγουρα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, σίγουρα περνώ κάποιες φάσεις. Είναι μια πληγή την οποία προσπαθείς να επουλώσεις, και θεωρώ πως επουλώνεται όμως είναι στιγμές που μπορεί να σε πληγώνει για τα παιδιά σου, όχι για σένα, εσύ μπορεί να φτιάξεις τη ζωή σου, να είσαι ευτυχισμένος, να είσαι καλά, τα παιδιά σου να είναι ευτυχισμένα, σε πληγώνει ίσως ο θεσμός της οικογένειας, που θα ήταν καλό να μην σε πλήγωνε, γιατί η οικογένεια μπορεί να ξαναφτιαχτεί.... Πέρασαν 4-5 χρόνια από τον δικό μου χωρισμό, συνέχισα τη ζωή μου, είτε παντρευτώ είτε όχι, μπορεί να θέλω, μπορεί και να μη θέλω, συνεχίζω τη ζωή μου ως ελεύθερος άνθρωπος. Είμαι η Κωνσταντίνα», τόνισε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Στη συνέχεια μιλώντας για την κόρη της η ίδια αποκάλυψε: «Τα μυστικά μου, τα εμπιστεύομαι πρώτα στην Αριάδνη, ξέρει τα πάντα για τη ζωή μου. Ήταν η πρώτη που ήξερε για η σχέση μου, μαζί με 1-2 φίλες μου, την εμπιστεύτηκα απόλυτα, γιατί θέλω και η ίδια να με εμπιστεύεται».

Για τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ανέφερε: «Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο, είναι όλα πολύ καλά. Πάει πολύ καλά σε αυτή τη φάση που μιλάμε η σχέση μας. Έχω τη χαρά να δω την καλή πλευρά του συγκεκριμένου ανθρώπου. Για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό, ο άνθρωπος που θα είναι δίπλα σου, να είναι σταράτος, να είναι σωστός, να λέει κάτι και να το κάνει, να είναι γλυκός, τρυφερός, προστατευτικός».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου απάντησε: «Τίποτα δεν αποκλείω στη ζωή μου, ούτε θέλω να προγραμματίζομαι, ούτε να σκέφτομαι, είμαστε πάρα πολύ καλά, όπως είμαστε. Δεν ξέρω καν τι θα γίνει στη ζωή μου, σε ένα μήνα... Θέλω να πιστεύω στο όνειρο, στο happy ending, πάντα. Θέλω να ζω την κάθε μας στιγμή, πρέπει να απολαμβάνεις ότι κάνεις. Δεν θα κάνω τίποτα με το ζόρι».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός τουΣήμερα 08:41 | Ειδήσεις

Κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το τροχαίο με θύμα έναν ανήλικο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός του09:38Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Γιώργος Βασιλείου09:23Μπλόκα αγροτών - Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά ο Προμαχώνας09:08Ξεκινά ο διαγωνισμός για τεχνικό σύμβουλο στον νέο ΟΣΕ08:53Κουνούπια και κλιματική αλλαγή: Πώς τα νέα δεδομένα παρατείνουν την παρουσία τους και ευνοούν την εξάπλωσή τους08:38Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών08:24Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική 08:09Γαλλία: Οι τουρίστες από χώρες εκτός της Ευρώπης θα πληρώνουν πιο ακριβό εισιτήριο σε 5 πασίγνωστους πολιτιστικούς χώρους07:53Φορολογικό "διαζύγιο": Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων07:38Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση07:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο