LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 10 Οκτωβρίου 2025 07:43

Ιωάννα Τούνη: "Σπάει" τη σιωπή της για τον νέο της σύντροφο - "Είναι ο εφηβικός μου έρωτας - Δε θα κάτσω να καταπιέσω τον εαυτό μου"

Τουνη

Με ένα βίντεο 8 περίπου λεπτών που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η Ιωάννα Τούνη, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον νέο της σύντροφο. Όπως εξήγησε η influencer και επιχειρηματίας, οι δυο τους υπήρξαν και στο παρελθόν ζευγάρι, ενώ ο σύντροφός της είχε γνωρίσει και τη μητέρα της, αφού είναι ο εφηβικός της έρωτας. Η Ιωάννα Τούνη τόνισε επίσης πως αναγκάζεται να αναφερθεί δημόσια στον νέο της σύντροφο, λόγω της δημοσιότητας που πήρε η σχέση τους, μετά την πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση σε βάφτιση στη Μύκονο.

"Συμπεθέρα μου, έχω μόλις μπει σπίτι και νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για κάτι το οποίο δεν θέλω καθόλου να μιλήσουμε. Βασικά το αποφεύγω με κάθε τρόπο, αλλά επειδή ο κόσμος το έχει τούμπανο και εγώ κρυφο καμάρι και επειδή έχει γίνει πάρα πολύς μεγάλος ντόρος τις τελευταίες μέρες, και όπως ξέρεις δεν μου αρέσει να μιλάνε άλλοι για μένα και εγώ να σιωπώ, πάμε να μιλήσουμε λοιπόν και γι' αυτό.

Είμαι με κάποιον τους τελευταίους μήνες. Είμαι και είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη. Περνάω πάρα πολύ όμορφα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο... είναι ο εφηβικός μου έρωτας βασικά. Είμασταν μαζί πριν από 10plus χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Έχει γνωρίσει τη μαμά μου, ξέρω κι εγώ τη μαμά του. Ξέρει για αρχή, εμένα σαν Ιωάννα, πριν να γίνω διάσημη, πλούσια ή ό,τι σκ@τά έχω γίνει.

Και μου αρέσει πάρα πολύ να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους οι οποίοι με βλέπουν και κοιτάνε μόνο Ιωάννα και όχι JTOUNI και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι απόλυτα, που αγαπώ και που εκτιμώ πάρα πολύ. Και ναι, τον έχω βάλει στη ζωή μου. Και όχι, δεν ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί φυσικά όλο αυτό. Και όχι, δεν κάναμε καμία κοινή εμφάνιση μαζί. Δεν πήγαμε στο Φεστιβάλ Καννών όπου ήταν τοποθετημένες οι κάμερες.

Για όσους με παρακολουθούν, βρέθηκα πριν κάποιες μέρες στη Μύκονο γιατί βάφτιζα το παιδάκι της κολλητής μου. Και φυσικά θα είχα δίπλα μου τον σύντροφό μου, και φυσικά θα είχα δίπλα μου το παιδί μου. Δεν το συζητώ αυτό. Ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι ένα νησί το οποίο είναι off-season. Χωρίς υπερβολή, τα εννιά στα δέκα μαγαζιά είναι κλειστά στη χώρα. Δεν υπάρχει άνθρωπος, παρά μόνο κάποιοι locals και μόνο αν έρθει κάποιο κρουαζιερόπλοιο με τουρίστες.

Οπότε όλα αυτά τα δημοσιεύματα τα οποία ξανά μανά... γιατί όπου και να έχω κυκλοφορήσει με τον Ρόμπι, τον σύντροφό μου, είτε έχουμε πάει για παγωτό στο μαγαζί του κολλητού μου, είτε έχουμε βρεθεί με κοινή παρέα σε βραδινή έξοδο, δεν έχουμε φιληθεί στη βραδινή έξοδο, δεν έχουμε... Δηλαδή, μιλάμε απλά, κρατώντας όσο πιο χαμηλά μπορώ τους τόνους και τα βλέμματα. Γιατί όντως αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί σε μία έξοδο νυχτερινή, σε μπουζούκια λίγο, να υπάρχουν παραπάνω κινητά, να υπάρξουν κάμερες, οπότε εκεί προσέχω.

Αλλά όχι ρε παιδάκι μου, δεν θα κάτσω να καταπιέσω τον εαυτό μου. Ξαναλέω, σε νησί off-season, δηλαδή πλέον είμαστε σε χειμώνα, έτσι; Από τη στιγμή που στο νησί υπάρχουν οι τρεις και ο κούκος, επειδή με κυνηγάνε μονίμως οι κάμερες, δεν μπορώ, θέλω αλήθεια να ζω τη ζωή μου φυσιολογικά, όσο φυσιολογικά γίνεται αυτό. Και να είναι δικαίωμά μου και δεν γίνεται να βγαίνει ο καθένας και να λέει τι δικαίωμα έχω και τι δεν έχω να κάνω.

Το ότι φυσικά είχα αγκαλιά το παιδί μου και με κρατούσε ο σύντροφός μου που περπατούσαμε τα ψηλοτάκουνα για να πάμε στο ιερό… Φυσικά βγήκαν σε εκπομπές και λέγανε “γιατί κρατούσε το παιδί της”, “γιατί κρατούσε το παιδί της κάποιος άλλος”. Πάτε καλά; Το δικό μου το παιδί; Δηλαδή θα είμαι εγώ μπροστά χέρι-χέρι με τον γκόμενο και θα είναι πίσω μου ο Πάρης να τον κρατάει κάποιος άλλος;

Αυτό δηλαδή είναι η καλύτερη εικόνα για το παιδί μου; Το παιδί μου το υπολογίζω όσο τίποτα, το έχω εδώ ψηλά. Οποιοσδήποτε θέλει να είναι δίπλα μου – είτε φίλος μου, είτε άνθρωπός μου, είτε σύντροφός μου – πρέπει να ξέρει ότι η προτεραιότητά μου είναι το παιδί μου, πάντα.

Και πραγματικά, όπως είχα δίπλα μου τους φίλους μου και τις φίλες μου, έτσι ακριβώς είχα δίπλα μου και τον σύντροφό μου. Δεν νομίζω ότι εξέθεσα κάποιον, κάτι, κάπως, και εν τέλει μου λέτε ότι εγώ εκθέτω; Εσείς εκθέτετε την προσωπική μου ζωή. Γιατί εγώ πραγματικά δεν ήθελα να μιλήσω για αυτή τη σχέση και ήθελα να το προστατεύσω όλο αυτό. Και έχετε βαλθεί να βγάζετε και να ανεβάζετε και να να να να…

Και νιώθω πραγματικά ένα πνίξιμο μέχρι εδώ, και πρέπει να μιλήσω για κάτι το οποίο δεν ήθελα να μιλήσω και πρέπει να επισημοποιήσω κάτι το οποίο πάλι δεν ήθελα να επισημοποιήσω. Δηλαδή αν με ρωτάς εμένα αν θα παρουσίαζα την επόμενη σχέση μου αν είχα δαχτυλίδι – που δεν έχω.

Ωστόσο βρίσκομαι εδώ να μιλάω, να απολογούμαι, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνω, να εξηγώ τέλος πάντων σε κάποιους οι οποίοι όντως θέλουν να μάθουν και κάποιους οι οποίοι θέλουν απλά να κουτσομπολέψουν. Δεν πειράζει, καλώς ήρθατε όλοι σας, περάστε, καθίστε αναπαυτικά.

Ναι, τέλος πάντων. Οπότε ναι, είμαι με έναν άνθρωπο και με ρωτάτε αν είμαι σοβαρά; Νιώθω ότι ναι, είμαστε από κοινού σοβαρά και βαδίζουμε κάπου. Τώρα αν με ρωτάς… η ζωή είναι απρόβλεπτη και στα φέρνει έτσι. Και όταν έκανα παιδί με τον πρώην μου, προφανώς δεν σκεφτόμουν ότι είναι κάτι το οποίο θα κρατήσει λίγα χρόνια και θα τελειώσει με αυτόν τον τρόπο.

Οπότε ναι, μακάρι να εξελιχθεί όμορφα και να είναι έτσι όπως τα σκέφτομαι τα πράγματα και έτσι όπως τα βλέπω μέχρι τώρα.

Μακάρι τα πράγματα, τέλος πάντων, να είναι έτσι όπως φαίνονται και έτσι όπως δείχνουν να είναι. Σίγουρα ο Ρόμπι είναι ένας άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω, ξέρω το ποιόν του, ξέρω τις παρέες του, έχουμε κοινούς φίλους, έχουμε κοινούς κολλητούς. Δεν ξέρω… πιστεύω. Θέλω να πιστεύω...

Ναι, αυτά. Μπορούμε να ηρεμήσουμε τώρα; Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Οπότε ναι, έχω σχέση και ναι, είμαστε σοβαρά σε αυτή τη σχέση – αν αυτό σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Και ναι, τον έχει γνωρίσει το παιδί μου, όπως έχει γνωρίσει και τους φίλους μου και τους ανθρώπους που με τριγυρίζουν.

Δεν τον έχει γνωρίσει ως “ο γκόμενος της μαμάς”. Αλλά εξαιτίας σας, κάποια στιγμή, λογικά θα ξέρετε ότι έκανα date με αυτόν τον κάποιον, γιατί έχετε γράψει χίλια δημοσιεύματα με ό,τι τίτλους θέλει ο καθένας. Οπότε... good job! Bye!" είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που δημοσίευσε.

@j.touni Αφήνω αυτό εδω & πάω για ύπνο να ξεκουραστώ λίγο γιατί θα με ρημάξουν στην γλωσσοφαγιά τα πρωινάδικα αύριο… ???? #φοργιου #μπεσφοργιου #βαιραλ ? original sound - Ioanna Touni
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ για το black out στο FIR ΑθηνώνΣήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την παραίτησή του νωρίτερα.

Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ για το black out στο FIR Αθηνών14:07Ιράν: Βίαιη καταστολή και "γρήγορες" δίκες εναντίον διαδηλωτών - Τουλάχιστον 2.571 νεκροί13:52Black out στο FIR Αθηνών: Παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ ζητά ο Χρίστος Δήμας13:38Πιερρακάκης για 10ετές ομόλογο: "Απάντηση" σε όσους αμφισβητούν την αξία της επενδυτικής βαθμίδας13:24Συνάντηση Κικίλια - Γεραπετρίτη μετά τις επιθέσεις με drones σε ελληνικής διαχείρισης δεξαμενόπλοια 13:10Τέλος το ΣΔΟΕ, έρχεται η "ΔΕΟΣ" – Πώς θα λειτουργεί12:55Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Αραχωβίτης: Στον μοιρασμό του εθνικού αποθέματος υπάρχει μετά το 2019 μία εκτόξευση12:40Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες12:26Τουρκία: Φρίκη δίχως τέλος στη Σμύρνη - Στραγγάλισε τη Μιχριμπάν και την έθαψε στο δάσος12:12Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός του09:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο