LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2025 10:36

Η Ιωάννα Μαλέσκου για τις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Δανιά

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Τετάρτης ήταν καλεσμένη του Happy Day και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, λίγες ημέρες πριν βρεθεί στο πλευρό του Λάμπρου Κωνσταντάρα και στην εκπομπή "Ραντεβού το ΣΚ".

Η παρουσιάστρια σχολίασε τις έντονες φήμες χωρισμού που την αφορούν εδώ και αρκετούς μήνες, οι οποίες πυροδοτήθηκαν με το βίντεο από τη βάφτιση της κόρης της.

"Τα σχόλια που έγιναν μετά τη βάφτιση δεν με στεναχώρησαν, αλλά δεν με άφησαν και ανεπηρέαστη. Με προβλημάτισε. Με χαλάει όταν οι άνθρωποι, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να αμαυρώσουν και να χαλάσουν, να μετατοπίσουν την προσοχή και τον χαρακτήρα μιας συγκεκριμένης και πολύ ιερής για μένα μέρας, όπως της ημέρας της βάφτισης και της μικρής γιορτής που φτιάξαμε για το παιδάκι μας, με μια διάθεση να μπουν στο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ζευγάρι.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το ότι το θεωρώ πολύ κακό, είναι πολύ άσχημο όταν οι άνθρωποι προσπαθούν σώνει και ντε να σε κάνουν να απαντήσεις για κάτι – είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει – σώνει και ντε να σου βγάλουν μια απάντηση. Το θεωρώ εκβιαστικό όταν γίνεται τόσο έντονα και πιεστικά. Η γραμμή μου, η διάθεση μου ήταν πάντα να προστατεύω οτιδήποτε με αφορά, προσωπικά, φιλικά και επαγγελματικά. Έχω δείξει ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει για να μιλάει. Αν θέλω να μοιραστώ κάτι θα το μοιραστώ και σκέφτομαι ευχάριστα" ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

"Δεν θα κάτσω να αναλύω τις φήμες που βγαίνουν ενίοτε, γιατί βγαίνουν για όλους. Επειδή έχω δώσει τις κόκκινες γραμμές μου, με την έννοια ξέρω ότι και εγώ κάνω εκπομπή που μπορεί να θίξει θέματα σχέσεων, η στάση μου είναι όσο όσο. Γιατί να πρέπει η προσωπική μας ζωή να αφορά στον κόσμο; Γιατί να δώσουμε απαντήσεις; Δεν με σεβάστηκαν οι άνθρωποι του χώρου. Γιατί να δώσω απάντηση για κάτι που δεν αφορά κανέναν; Αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αν έχω να πω κάτι για τη ζωή μου, θα το πω και όχι επειδή νιώθω ότι μου το επιβάλλουν να δώσω μια απάντηση. Δεν έχω να πω κάτι. Είμαστε μια χαρά στην οικογένειά μου και εγώ είμαι μια χαρά. Είναι μια μεγάλη πίεση που σκάει στην οικογένεια μου" εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου: 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβασηΣήμερα 07:14 | Ειδήσεις

Η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ εκφράζει ανησυχία για τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν.

Τι καιρό θα κάνει την ΤετάρτηΧθες 16:12 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου.

Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων ΤεμπώνΧθες 23:21 | Ειδήσεις

Η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κουνούπια και κλιματική αλλαγή: Πώς τα νέα δεδομένα παρατείνουν την παρουσία τους και ευνοούν την εξάπλωσή τους08:38Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών08:24Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική 08:09Γαλλία: Οι τουρίστες από χώρες εκτός της Ευρώπης θα πληρώνουν πιο ακριβό εισιτήριο σε 5 πασίγνωστους πολιτιστικούς χώρους07:53Φορολογικό "διαζύγιο": Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων07:38Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση07:24Πυρκαγιά στο Ροστόφ της Ρωσίας από ουκρανικά drones - 4 τραυματίες07:10Οι παθολόγοι ζητούν πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία06:56Final 4: Οι GMs προβλέπουν Παναθηναϊκό στο f-4 κατά 95%, ενώ Ολυμπιακό κατά 50%06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Ιανουαρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν "πολύ ισχυρή δράση" εάν το Ιράν προχωρήσει σε απαγχονισμούς διαδηλωτών23:59Θετική γνώμη από την Επιτροπή Θεσμών για τον διορισμό νέου προέδρου και αντιπροέδρου στον τομέα ύδατος, της ΡΑΑΕΥ23:44Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών23:30ΟΗΕ: Περισσότερα από 100 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μετά την εκεχειρία23:20Κύπελλο Ελλάδας - Λεβαδειακός: Εκτός ο τραυματίας Βέρμπιτς από το μεγάλο ματς με την Κηφισιά23:06Αυστρία: 13χρονος βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις Άλπεις22:52Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή του χρόνου - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του22:38Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς22:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο