LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2025 10:09

Στάθης Αγγελόπουλος: "25 χρόνια είμαι το δεκανίκι της πρώην συζύγου μου"

Στάθης Αγγελόπουλος

Στην κάμερα της εκπομπής «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο Στάθης Αγγελόπουλος μετά την αναβολή της δίκης για ξυλοδαρμό με την πρώην σύζυγό του, Μάρια.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση με την πρώην σύζυγό του, τον γιο τους αλλά και πόσο έχει επηρεάσει η δικαστική διαμάχη την επαγγελματική του πορεία.

«Όταν βγαίνεις κακοποιητής, ο κόσμος σου λέει “Τι γίνεται; Ένας τόσο καλός άνθρωπος και τραγουδιστής, τι γίνεται;”. Μπερδεύεται ο κόσμος και οι επιχειρηματίες και σε πάει πίσω. Έχω πάει πίσω. Πιστεύω ότι θα αθωωθώ. Δεν έχω κάνει κάτι τόσο κακό όσο περιγράφεται. Δεν πρέπει να υπάρχει βία και δεν υπήρχε βία στην δική μου περίπτωση με την Μαρία. Δεν πρέπει να σηκώνει χέρι κανένας», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Για τον γιο του είπε: «Απ’ ότι ξέρω ο γιος μου θα βρίσκεται στην αίθουσα (του δικαστηρίου). Έχει τον δικό του δρόμο να διαβεί. Δεν τον έχω βοηθήσει γιατί δεν θέλει και του εύχομαι επιτυχία. Σκέφτηκε ότι θα του σταθεί εμπόδιο όλο αυτό, αλλά νομίζω ότι όταν έρθει στο δικαστήριο θα ξεπεραστεί, γιατί πράγματι έχει πρόβλημα».

 «Είναι δική μου απόφαση ότι δεν πρέπει να έχω επαφή με την Μαρία. Δεν πρέπει να είμαι το δεκανίκι της, 25 χρόνια είμαι το δεκανίκι της. Είμαι πάρα πολύ καλός μπαμπάς. Σύζυγος δεν ήμουν καλός, όχι ότι ήμουν βίαιος, αλλά ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να έχει οικογένεια. Πρέπει η γυναίκα που έχει δίπλα του να τον στηρίζει για να μπορεί να πάει μπροστά αυτός ο άνθρωπος», τόνισε για την πρώην σύζυγό του ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Μουσικά ετοιμάζω κάποια τραγούδια αλλά πρέπει να πληρώσω τα ραδιόφωνα και τις διαφημίσεις, γιατί δεν ανήκω σε κάποια εταιρία, είμαι μόνος μου», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης - Στάθης Αγγελόπουλος: "Δεν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις μας με την πρώην σύζυγό μου - Έχω κουραστεί μαζί της όλα αυτά τα χρόνια"

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνεςΣήμερα 12:07 | Ειδήσεις

Η έκθεση καταγράφει πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και έλλειψη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των στελεχών της Διοίκησης της Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες12:26Τουρκία: Φρίκη δίχως τέλος στη Σμύρνη - Στραγγάλισε τη Μιχριμπάν και την έθαψε στο δάσος12:12Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός του09:38Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Γιώργος Βασιλείου09:23Μπλόκα αγροτών - Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά ο Προμαχώνας09:08Ξεκινά ο διαγωνισμός για τεχνικό σύμβουλο στον νέο ΟΣΕ08:53Κουνούπια και κλιματική αλλαγή: Πώς τα νέα δεδομένα παρατείνουν την παρουσία τους και ευνοούν την εξάπλωσή τους08:38Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών08:24Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική 08:09Γαλλία: Οι τουρίστες από χώρες εκτός της Ευρώπης θα πληρώνουν πιο ακριβό εισιτήριο σε 5 πασίγνωστους πολιτιστικούς χώρους07:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο