Κατερίνα Καραβάτου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή "Καλοκαίρι παρέα" μετά το απρόοπτο με το μάτι της - "Οι άνθρωποι που με είδαν κάπως σοκαρίστηκαν"
Η Κατερίνα Καραβάτου σήμερα, Παρασκευή 22 Αυγούστου, απουσίαζε από την έναρξη της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 "Καλοκαίρι παρέα".
Στη θέση της βρέθηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Μισίρης, ο οποίος ενημέρωσε τους τηλεθεατές πώς η παρουσιάστρια είχε ένα απρόοπτο με το μάτι της. Δείτε ΕΔΩ!
Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε κανονικά στο πλατό και εξήγησε πως έπαθε μια μεγάλη αλλεργία.
Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου
«Καλημέρα! Είμαστε εδώ, Καλοκαίρι Παρέα, ακόμα και σε αυτές τις καταστάσεις. Το αντιμετώπισαν οι γιατροί πολύ άμεσα. Έπαθα μια πολύ μεγάλη αλλεργία, πάρα πολύ έντονη και ήμουν, θα έλεγε κανείς, παραμορφωμένη! Οι άνθρωποι που με είδαν πρωί πρωί, κάπως σοκαρίστηκαν», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.