LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 13 Αυγούστου 2025 11:22

Άρης Μουγκοπέτρος: Το δημόσιο "ευχαριστώ" στην Έλενα Χριστοπούλου - Συγκινήθηκε στον αέρα του "Καλοκαίρι Παρέα" η manager

Μουγκοπέτρος

Ο Άρης Μουγκοπέτρος, μίλησε στην εκπομπή "Καλοκαίρι Παρέα" στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης 13/8 για το σοβαρό τραυματισμό που βίωσε το Πάσχα κατά τη διάρκεια πανηγυριού κατά το οποίο ακρωτηριάστηκαν τρία δάχτυλά του και έχασε το 90% της όρασής του από το ένα μάτι.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στο νέο του βιβλίο το οποίο ετοιμάζει σχετικά με την ζωή του μέχρι σήμερα, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με το πάνελ, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια την Έλενα Χριστοπούλου.

«Ευχαριστώ την Έλενα Χριστοπούλου που την ευχαριστώ ιδιαίτερα ξέρει αυτή τους λόγους», ανέφερε με την ίδια να συγκινείται και συνέχισε:

«Θέλω να δείξω μέσα από αυτό το βιβλίο τι μπορεί να έχεις ζήσει από τα 13 μέχρι τα 33 σου γιατί δεν είναι όλα ρόδινα πάντα. Ξέρω τι συμβαίνει μέσα στις δουλειές δεν είμαι αφελής, αλλά αυτά που μπορεί αν δει ένα παιδί μέσα στη νύχτα είναι… ο κόσμος μπορεί να θεωρεί ότι υπερβάλλω. Είναι ξεκάθαρο ότι με έχουν πληγώσει, νιώθω ότι επειδή δεν είχα ζήσει την ζηλια και την κακία μέσα μου, η δουλειά μας κρύβει πάρα πολλά. Πρόσφατα είδα μια ανάρτηση ότι έγινε μια φασαρία σε ένα πανηγύρι, για εμένα αυτό είναι πολύ συνηθισμένο.

Πολλοί μου λένε γιατί δεν τα έλεγες τότε και τέτοια, γινόντουσαν αλλά δεν τα έλεγα. Δεν είναι τώρα βρήκα τον χρόνο. Μέσω της ψυχοθεραπείας που έχω κάνει μετά από αυτό που έχω πάθει, γνωρίζω έναν άλλον Άρη τελείως διαφορετικό. Αυτό που έκανε στο χέρι μου ήξερε τι έκανε, ατύχημα δεν ήταν, εγώ ήμουν αφελής. Υπήρχε δόλος από τον άνθρωπο που μου έδωσε την κροτίδα, έχω κινηθεί νομικά για το ατύχημα. Ήρθε ένας άνθρωπος και μου έδωσε μια κροτίδα στο χέρι μου και μου είπε “άναψέ το”. Που να φανταστώ εγώ τι θα γίνει.

Είναι σαν να σας δίνω έναν καφέ με ποντικοφάρμακο, και εσείς τον πίνετε, φταίτε εσείς που τον ήπιατε; Δεν είμαι σίγουρος για το αν θέλω να αφήσω το κλαρίνο, το κλαρίνο δεν θα το αφήσω, ξέρω ότι όταν έρθει η ώρα θα ξαναπαίξω κλαρίνο και έχω μια εντύπωση ότι θα μου είναι εύκολο να ξανά επανέλθω. Δεν ξέρω όμως αν θέλω να επιστρέψω σε αυτή τη δουλειά, η επαφή μου με την μουσική είναι καθημερινή. Η μουσική είναι ό,τι πιο κοντινό στη ζωή μας σε μαγεία.

Το μάτι μου το γλιτώσαμε στα λεπτά. Ευτυχώς πήγα μόνος μου με δική μου πρωτοβουλία στην κλινική στην Γλυφάδα και το σώσαμε, είχα πάθει αποκόλληση. Οι γιατροί μου είπαν απορούμε πώς δεν έχει φύγει το μάτι μου, μου είπαν ότι απορούν πώς δεν είχε γίνει σαν “ώριμο σύκο”. Όλο αυτό με κάνει να πιστέψω ότι υπάρχει Θεός».

Για το βιβλίο του αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου, είπε:

«Στο βιβλίο μου θα χαρώ να μιλήσουν και κάποιοι άνθρωποι για εμένα που τόσο αγαπώ, όπως η Έλενα Χριστοπούλου. Ένας επίσης άνθρωπος που εκτιμώ και θα βάλω επίσης στο βιβλίο είναι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Είμαι πιο ψύχραιμος, πιο ήρεμος, εννοείται πώς δεν είμαι αυτός που ήμουν, αυτός ο άνθρωπος υπήρχε. Όπως μου είπε η φίλη μου η Έλενα, το χέρι μου θα κάνει την δουλειά του και εγώ την δική μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤο Σάββατο η κηδεία του Απόστολου ΒεσυρόπουλουΧθες 22:28 | Ειδήσεις

Η οικογένεια του εκλιπόντος βουλευτή της ΝΔ ανακοίνωσε ότι η σορός θα εκτεθεί σε προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 198 χιλιόμετρα στην Αθηνών - Λαμίας - Τον σταμάτησαν και του πήραν το δίπλωμαΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Σε μπλόκο της Τροχαίας κατέληξε η ξέφρενη πορεία πολυτελούς οχήματος, στην εθνική οδό, με τον οδηγό να τιμωρείται βάσει του νέου αυστηρότερου ΚΟΚ.

Βολός: Σοβαρός τραυματισμός 6χρονου - Ήταν πάνω σε μηχανή με τους γονείς τουΣήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Το παιδί επέβαινε στη μηχανή μαζί με τους γονείς του όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο ανετράπη στον Φυτόκο.

Ρόδος: Αγρια επίθεση σε δύο νεαρούς τουρίστες από έξι αγνώστους έξω από μπαρΣήμερα 08:59 | Ειδήσεις

Έξι άγνωστοι δράστες ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 25χρονο Ελβετό, ενώ τραυμάτισαν και τον συνομήλικο Αυστριακό φίλο του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιωάννινα: Κορμός οξιάς καταπλάκωσε ξυλοκόπο10:03Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μετακομίζει από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ09:48Βολός: Σοβαρός τραυματισμός 6χρονου - Ήταν πάνω σε μηχανή με τους γονείς του09:34Ρόδος: Αγρια επίθεση σε δύο νεαρούς τουρίστες από έξι αγνώστους έξω από μπαρ09:20Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 198 χιλιόμετρα στην Αθηνών - Λαμίας - Τον σταμάτησαν και του πήραν το δίπλωμα09:04Ουάσινγκτον: Ο Τραμπ μοίρασε πίτσες και μπέργκερ σε στρατιωτικούς κι αστυνομικούς08:50ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου08:35Τι καιρό θα κάνει σήμερα Παρασκευή08:20Έκτακτα μέτρα με εντολή Γ. Κεφαλογιάννη αύριο και σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός23:59Ριέκα – ΠΑΟΚ: Έχασε… αλλά δεν χάθηκε ο “Δικέφαλος”23:47Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός προειδοποιεί νοσοκομεία και ΜΚΟ να εκκενώσουν το βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα23:35Παναθηναϊκός – Σάμσουνσπορ: Νίκη με ανατροπή για το “τριφύλλι”23:21Άντερλεχτ – ΑΕΚ: Η “Ένωση” έμεινε… όρθια στις Βρυξέλλες23:07Τραμπ: Θα βγω περιπολία στην Ουάσιγκτον με την Αστυνομία και τον στρατό22:53Το Σάββατο η κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου22:40Τρίκαλα: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε άνθρωπο σε αναπηρικό αμαξίδιο και τον εγκατέλειψε22:26Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία ότι προσπαθεί να αποφύγει τη διοργάνωση μιας συνάντησης με τον Πούτιν22:13Λιμενικό Σώμα - K-9 Ugly: “Έφυγε” η όμορφη… άσχημη (εικόνες)21:59Τσίπρας στη Le Monde: Ήρθε η ώρα να αποκαλύψω την αλήθεια για το δημοψήφισμα το 201521:43Σουηδία: Η ιστορική εκκλησία της Κιρούνα μεταφέρθηκε οδικώς για 5 χιλιόμετρα! (εικόνες)21:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο