LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 10 Αυγούστου 2025 11:45

Η Σελένα Γκόμεζ για τον γάμο της: "Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο σίγουρη για κάτι"

Σελένα Γκόμεζ

Η Σελένα Γκόμεζ εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τον επικείμενο γάμο της με τον Μπένι Μπλάνκο, δηλώνοντας παράλληλα πόσο σίγουρη νιώθει για την απόφασή τους να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η 33χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε στο podcast «Therapuss with Jake Shane» για τον γάμο της με τον 37χρονο μουσικό παραγωγό, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2019 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο τραγούδι «I Can’t Get Enough». Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στις 11 Δεκεμβρίου 2024, μετά από περίπου έναν χρόνο σχέσης.

Διαβάστε επίσης! Σελένα Γκόμεζ: Η ανάρτηση λίγες ώρες πριν τα 33α γενέθλιά της - "Η χρονιά που πέρασε ήταν η ομορφότερη της ζωής μου"

Παρά το γεγονός ότι οι προετοιμασίες για την τελετή βρίσκονται ακόμη στα αρχικά στάδια, η Σελένα Γκόμεζ δήλωσε πως ανυπομονεί να παντρευτεί τον Μπένι Μπλάνκο. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη. Πραγματικά, απλώς δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο σίγουρη για κάτι», ανέφερε.

Και οι δύο είναι αυτήν την περίοδο απασχολημένοι με επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά όταν αυτές ολοκληρωθούν, θα ξεκινήσουν τις λεπτομέρειες της οργάνωσης του γάμου.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης πώς η επαγγελματική τους συνεργασία μετατράπηκε σε σχέση. Μετά το «I Can’t Get Enough», ζήτησε από τον Μπλάνκο «να της γνωρίσει κάποιον που να είναι χαριτωμένος». Εκείνος την προσκάλεσε σε ένα από τα «βραδινά δείπνα» που διοργανώνει με φίλους και, όπως είπε η ίδια, «πριν το καταλάβει, βγαίναμε ραντεβού».

Photo Credits: AP

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κομοτηνή: Έκλεψαν τάματα από Ιερά Μονή13:28"Κυνήγι" στους δρόμους: 38χρονος έπιασε τον κλέφτη του φορτηγού του13:14ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου13:00Θεσσαλονίκη: Συμμορία ανηλίκων λήστευε οδηγούς ταξί – Συνελήφθη 16χρονος12:45Βόλος: Άγρια δολοφονία γυναίκας από το σύζυγό της12:30Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σε πάρκο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών12:15e-ΕΦΚΑ: Στις 25 Αυγούστου καταβάλλονται αναδρομικά ποσά σε συνταξιούχους11:56Υπ. Παιδείας: 4 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημίου Πατρών11:42Το Ισραήλ απειλεί να καταστρέψει την Γάζα, αν η Χαμάς δεν δεχθεί την ειρήνη με τους όρους του 11:28Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από σύγκρουση μοτοσικλέτας με πατίνι 11:14Η SpaceX εκτόξευσε ένα αμερικανικό διαστημικό μη επανδρωμένο στρατιωτικό αεροσκάφος11:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος έπειτα από καταγγελία για βιασμό 14χρονης10:45Γρεβενά: Σε εξέλιξη η φωτιά στην τοποθεσία Κακοπλεύρι της δημοτικής ενότητας Περιβολίου10:31Φωτιά στο Παρανέστι Δράμας10:17Ιωάννινα: Κορμός οξιάς καταπλάκωσε ξυλοκόπο10:03Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μετακομίζει από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ09:48Βολός: Μηχανάκι παρέσυρε 8χρονο - Αναζητείται ο οδηγός09:34Ρόδος: Αγρια επίθεση σε δύο νεαρούς τουρίστες από έξι αγνώστους έξω από μπαρ09:20Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 198 χιλιόμετρα στην Αθηνών - Λαμίας - Τον σταμάτησαν και του πήραν το δίπλωμα09:04Ουάσινγκτον: Ο Τραμπ μοίρασε πίτσες και μπέργκερ σε στρατιωτικούς κι αστυνομικούς08:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο