Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης της - "Έκανα 30 ώρες για να γεννήσω"
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η Didi, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως αποκάλυψε το Σάββατο 19/07 με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Διαβάστε επίσης! Γέννησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή - Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της
Το πρωί της Δευτέρας 21/07 η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» και αποκάλυψε πως έκανε 30 ώρες για να γεννήσει.
«Προφανώς εγώ δε θα είχα κάτι φυσιολογικό να σας πω. Εννοείται αυτό, γιατί έτσι είναι η ζωή μου. Είχα μια εγκυμοσύνη πάρα πολύ καλή. Ευγνωμονώ το σώμα μου, τον γιατρό μου, τους ανθρώπους γύρω μου που με στήριξαν. Είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Όταν όμως ήρθε η ώρα του τοκετού, σπάσανε τα νερά μου κι έκανα 30 ώρες για να γεννήσω.
Τα νερά μου σπάσανε Παρασκευή πρωί και γεννήθηκε τελικά το μωρό Σάββατο μεσημέρι. Συνειδητοποιήσαμε ότι δε βγαίνει γιατί, παρότι είχα μια καλή εγκυμοσύνη και μια τέλεια διαστολή, τελικά είμαι πάρα πολύ στενή στη λεκάνη. Η μικρή είναι Καρκίνος με ωροσκόπο Σκορπιό.
Ο Τζιμ, νομίζω, είναι αυτός που έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από όλους. Οι άντρες περνάνε όλα τα βάσανε. Με βοηθάει. Το πιο σημαντικό – θέλω να το πω αυτό – είναι ότι έχω έναν σύντροφο που είναι μαζί μου όλη την ώρα», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.