Νίκος Γκέλια για Δημήτρη Λάλο: "Νόμιζα ότι είναι σκληρός και λιγομίλητος, αλλά ο άνθρωπος είναι σούργελο"
Ο Νίκος Γκέλια, με αφορμή τη συμμετοχή του στην παράσταση "Το ψέμα" στο θέατρο Λαμπέτη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Καλοκαίρι Παρέα" και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λάλο στη σειρά του Alpha "Ο Τιμωρός".
Δείτε επίσης! Νίκος Γκέλια: "Την περίοδο της κρίσης είχε τύχει να πάρω και 50 ευρώ τον μήνα για παράσταση"
Όσα είπε ο Νίκος Γκέλια
«Το ψέμα της μητέρας μου ότι δεν έχουμε σοκολάτα, με πλήγωσε ως παιδί», αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός.
«Μετά από χρόνια έμαθα ότι μια κοπέλα που είχα, είχε παράλληλη σχέση», τόνισε στη συνέχεια ο Νίκος Γκέλια.
«Επέλεξα να δουλέψω το καλοκαίρι για τα λεφτά, έχω ένα παιδί να μεγαλώσω. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που βγάζουν εκατομμύρια, ώστε να πω ότι θα κάτσω», είπε για την απόφασή του να μην κάνει διακοπές.
Για τον Δημήτρη Λάλο, με τον οποίο συνεργάστηκαν στον "Τιμωρό", ο Νίκος Γκέλια απάντησε: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί με απίστευτο χιούμορ και πολύ γλυκός. Εγώ νόμιζα ότι είναι σκληρός και λιγομίλητος, αλλά ο άνθρωπος είναι σούργελο! Επικοινωνούμε στο ίδιο μήκος, είμαστε το ίδιο στο κομμάτι αυτό. Επίσης, μας ενώνει η αγάπη μας για το σκάκι».
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.