Δημήτρης Αλεξάνδρου για δημοσίευμα περί σχέσης με τη Ρία Ελληνίδου: "Δεν είναι ωραίο και σωστό να βγαίνουν πράγματα και καταστάσεις που δεν ισχύουν"
Στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@star" και στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος απάντησε ξανά για το πρόσφατο δημοσίευμα περί σχέσης του με τη Ρία Ελληνίδου.
Δείτε επίσης! Δημήτρης Αλεξάνδρου για το δημοσίευμα περί σχέσης με τη Ρία Ελληνίδου: "Γι’ αυτό νευρίασα και έκανα το εξώδικο..."
Όσα είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
«Δεν θα ήθελα να στοχοποιήσω κάποιον ή να πω κάτι, απλά δεν είναι ωραίο όταν πηγαίνεις σε ένα τιμώμενο πρόσωπο για μια συγκεκριμένη δουλειά, να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι ωραίο και σωστό να βγαίνουν πράγματα και καταστάσεις που δεν ισχύουν. Ακόμα και με κάποιον άνθρωπο να είσαι και να ισχύει, θα υπήρχε το κομμάτι του να ρωτήσεις. Είναι πολύ κομψό, γνωριζόμαστε όλοι. Πόσω μάλλον όταν έχεις κι ένα παιδί.
Ένας νέος άνθρωπος είμαι κι εγώ και η μητέρα του και προφανώς κάποια στιγμή θα φτιάξουμε τη ζωή μας. Απλά όταν είναι κάποιος έτοιμος και είναι σίγουρος για το επόμενο βήμα, για να το ανακοινώσει πρωτίστως στο παιδί του και μετά σε όλο τον κόσμο, πρέπει να υπάρχει και να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Όταν δεν έχει περάσει αυτό το εύλογο χρονικό διάστημα, δεν μπορεί να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και να γράφει κάτι και να παίζει με τον οποιονδήποτε άνθρωπο», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Όσον αφορά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την πρώην σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη και τον Στάθη Σχίζα, είπε: «Προφανώς και εκείνη είναι λογικό να μονοπωλεί σε αυτό το κομμάτι και προσπαθούν όπου και να βγαίνει, να συνδέσουν κάτι, να γράψουν κάτι. Γι’ αυτό σας λέω ότι είναι πάρα πολύ άσχημο όλο αυτό το πράγμα. Σε κάνει να αισθάνεσαι να περιορίζεις τη ζωή σου. Αισθάνεσαι ενοχικά για κάτι που εσύ δεν θα έπρεπε να αισθάνεσαι ενοχικά. Προφανώς και στενοχωρηθήκαμε για όλο αυτό. Δεν μπορώ να απαντήσω ποσοτικά πόσο είναι, αλλά προφανώς είναι στενάχωρο, γιατί όλα καταλήγουν στο παιδί. Είναι επιλογή μου τι θα κάνω και τι θα πω».
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.