LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 24 Ιουνίου 2025 17:05

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκλονίζει η ανάρτησή της για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη

Δεσποινα

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κοντούλη.

Ο Ναύαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού, Γιάννης Κοντούλης πάλευε τρία χρόνια με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη αυτή και στις 24 Ιουνίου 2022 έφυγε από τη ζωή.

Με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο η Δέσποινα Μοιραράκη προέβη το μεσημέρι της Τρίτης 24 Ιουνίου σε μια σπαρακτική ανάρτηση.

"24/06/2022 η άγκυρα ξέσυρε.. 24/06/2025 τρία χρόνια που είσαι στη χώρα των αγγέλων αείμνηστε Ναύαρχε/ Συνεχίζεις… να με προστατεύεις και να με καθοδηγείς… Σε ευχαριστώ για όσα έζησα μαζί σου.." έγραψε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η ίδια αναφερόμενη στη μάχη του Γιάννη Κοντούλη με τον καρκίνο είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της: "Ήταν Νοέμβριος του 2019. Είχα μια μεγάλη έκθεση στο Hilton και ο Γιάννης έμαθε ότι είχε καρκίνο δύο μέρες πριν από την έναρξή της. Αλλά δεν μου το είπε γιατί δεν ήθελε να μου δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά μου. Αυτό ήταν το μεγαλείο του Γιάννη – ποιος άλλος θα το έκανε αυτό; Μου το αποκάλυψε έπειτα από είκοσι μέρες, όταν επιστρέψαμε σπίτι μας, γιατί μέναμε τότε στο ξενοδοχείο. Από εκείνη τη στιγμή και οι δύο πιστέψαμε ότι θα το νικήσουμε και ότι θα ζήσει. Τότε δεν το είπαμε σε κανέναν. «Δεσποινούλα, δεν θέλω να αποτελούμε θέμα συζήτησης. Δεν θέλω να μας λυπούνται» μου έλεγε συνέχεια. Καταφέραμε να το διαφυλάξουμε τότε, γιατί ακολούθησε και η πανδημία του κορονοϊού και ήμασταν όλοι κλεισμένοι στο σπίτι.

Ύστερα από έναν χρόνο όμως τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν. Υπέφερε τρία χρόνια, είχε μεταστάσεις και έκανε το ένα χειρουργείο μετά το άλλο. Αλλά ήταν πολύ δυνατός και ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε. Πίστευα σε ένα θαύμα της Παναγίας. «Μην ανησυχείς. Δεν θα σε αφήσω μόνη σου. Θα είμαστε για πάντα μαζί» μου έλεγε. (Συγκινείται.)

Το τελευταίο εξάμηνο όμως άρχισα να συνειδητοποιώ ότι μπορεί να τον χάσω. Μου το είχαν πει και οι γιατροί αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Στον ίδιο όμως δεν είπα τίποτα και προσπαθούσα να δρομολογώ σχέδια για το κοινό μας μέλλον, χωρίς αυτό να υπάρχει. Πιστεύω ότι αν έκανα ένα έργο στη ζωή μου, είναι ότι συμπαραστάθηκα ηθικά στον άντρα μου. Ήμουν η αποκλειστική νοσοκόμα του, χωρίς να φέρω άλλο άνθρωπο για βοήθεια. Μου έλεγε χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου ήταν να είσαι η νοσοκόμα μου». Ήμουν συνέχεια μαζί του με όλο μου το είναι".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)Χθες 18:22 | Ειδήσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης για τους επίμαχους διαλόγους που εμπλέκεται το όνομά του.

Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)Χθες 18:52 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε.

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"Χθες 20:14 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς Κελσίου

Πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα: Το Ισραήλ ετοιμάζει την απάντησή τουΧθες 22:16 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που θα συναντηθεί την Δευτέρα στον Λευκό Οίκο με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι μία ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί «την επόμενη εβδομάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πυροσβεστική: 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα23:59Σοβαρή ξηρασία πλήττει την Ευρώπη – Σε κατάσταση πίεσης πάνω από το 50% της ηπείρου23:50Ιράν: Πρώτη εμφάνιση του Χαμενεΐ ενώπιον κοινού μετά τον πόλεμο των 12 ημερών 23:37Εύβοια: Πρόστιμο άνω των 8.000 ευρώ στον 52χρονο που συνελήφθη για την πυρκαγιά 23:23Αμαλιάδα: Προσωρινά κρατούμενη η 48χρονη που κάρφωσε γυναίκα με ψαλίδι23:08Ζελένσκι: Η καλύτερη και πιο παραγωγική συνομιλία μου με Τραμπ22:50Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο Κατάρ - Συζητήσεις για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας 22:33Ελευσίνα: Συνελήφθη 31χρονος που βίαζε και εξέδιδε 17χρονη22:17Μουντιάλ Συλλόγων: Η Παρί στους ημιτελικούς μετά την νίκη κόντρα στη Μπάγερν22:02Ζέττα Μακρή: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του δημοσιογράφου – Ποια κατηγορία αντιμετωπίζει21:47Αργοστόλι: Άγριος ξυλοδαρμός διανομέα - Τέσσερις συλλήψεις21:32Κρήτη: Φωτιά στην Καρκαδιώτισσα Ηρακλείου 21:15Πειραιάς: Συνελήφθησαν μέλη συμμοριών για την ένοπλη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο (βίντεο)20:59Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"20:45Πλημμύρες στο Τέξας: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (εικόνες)20:29ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας - Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ζαχαριάδης20:13Formula 1: Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στη Βρετανία19:57Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:42Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)19:26Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)19:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο