LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2025 15:10

Εύη Βατίδου: "Δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ οι σχέσεις μας με τον Αλέξη Κούγια. Ήταν σκληρός" - "Λύγισε" on air

Εύη Βατίδου

Η Εύη Βατίδου σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουνίου, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θάνατο του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του γνωστού ποινικολόγου η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δυο του παιδιών, αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχαν μετά τον χωρισμό τους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Εύη Βατίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε επίσης! Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: "Ήταν γενικώς κακός με τις πληρωμές - Δεν ήταν τακτικός απέναντι στις υποχρεώσεις του στην οικογένεια"

Όσα είπε η Εύη Βατίδου

«Στην πραγματικότητα οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ είναι η αλήθεια. Ήταν αυτό που έβλεπε ο κόσμος, αυτή την εικόνα, ας πούμε εντός εισαγωγικών του ότι τα πράγματα είναι καλά. Στην πραγματικότητα και στην αλήθεια δεν ήμασταν τόσο καλά μεταξύ μας. Δεν αποκαταστάθηκε ποτέ η σχέση μας όπως θα ήθελα εγώ να είχε αποκατασταθεί. Και πίστευα ότι προς το τέλος όταν ένιωθα ότι ίσως και να φεύγει από τη ζωή, γιατί σου λέω δεν ήμουν σίγουρη ούτε ενημερωμένη από γιατρούς, ίσως να μου ζητούσε... Ένα συγγνώμη και κάπως έτσι να ξέρεις να ήμασταν ας πούμε, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ήταν σκληρός και έμεινε πάντοτε σκληρός, τουλάχιστον απέναντί μου. Και έτσι με πόνεσε λίγο αυτό», είπε η Εύη Βατίδου.

«Ό,τι ήταν να του πω, το είχα πει, το έλεγα όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που τον γνώρισα και καθ' όλη τη διάρκεια που ήμασταν και χωρισμένοι, γιατί ξέρεις πάντα είχα τα παιδιά δίπλα μου και τα μεγάλωνα. Ό,τι ήταν να πω, το είπα τότε και δημόσια και στον ίδιο και ήμουν και η μόνη μπορώ να σου πω που του τα έλεγα και χύμα και κατάμουτρα.

Δηλαδή τον αντιμετώπιζα, δεν τον φοβόμουν καθόλου. Ήμουν δηλαδή σε ένα σημείο που ό,τι ήταν να του πω, του το έλεγα έτσι όπως είναι. Δηλαδή θα τον έπαιρνα τηλέφωνο, έκανες αυτό, έκανες εκείνο. Δεν σταμάτησα ποτέ να του λέω την αλήθεια. Καλά εννοείται μου έκλεινε το τηλέφωνο», ανέφερε η Εύη Βατίδου.

«Σήμερα ο Αλέξης μου άφησε τα πάντα, τα παιδιά μας», είπε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν ήμουν έτοιμη να δώσω συνέντευξη. Ξεκίνησαν τα λένε κάποια πράγματα μετά, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί. Ακόμα και να ήξεραν, δεν είχαν δικαίωμα να πουν κάποια πράγματα. Εγώ δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να ενοχλήσω κανέναν, δεν έχω κρίνει κάποιον και δεν έχω κάνει εκπομπές που αφορούν τις οικογένειες των άλλων. Η δική μου οικογένεια έχει φτάσει να είναι πολύ στα φώτα της δημοσιότητας. Το ότι έφυγε από τη ζωή σημαίνει ότι δεν ήμασταν οικογένεια; Στο δικό μου το μυαλό ήταν ότι ήμασταν οικογένεια, έτσι αισθανόμουν. Ακούστηκαν πάρα πολλά. Εγώ τα τελευταία χρόνια είμαι τελείως ανεξάρτητη από όλους, κάνω τη δική μου δουλειά και έχω προχωρήσει. Με βοήθησαν οι γονείς μου πάρα πολύ σ’ αυτή τη διαδικασία και μπορεί ο κόσμος να νόμιζε ότι με ζούσε ο Αλέξης, στην πραγματικότητα δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι ένα κομμάτι που με ενοχλεί», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης φανερά συγκινημένη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπ. Παιδείας: 4 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημίου Πατρών11:42Το Ισραήλ απειλεί να καταστρέψει την Γάζα, αν η Χαμάς δεν δεχθεί την ειρήνη με τους όρους του 11:28Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από σύγκρουση μοτοσικλέτας με πατίνι 11:14Η SpaceX εκτόξευσε ένα αμερικανικό διαστημικό μη επανδρωμένο στρατιωτικό αεροσκάφος11:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος έπειτα από καταγγελία για βιασμό 14χρονης10:45Γρεβενά: Σε εξέλιξη η φωτιά στην τοποθεσία Κακοπλεύρι της δημοτικής ενότητας Περιβολίου10:31Φωτιά στο Παρανέστι Δράμας10:17Ιωάννινα: Κορμός οξιάς καταπλάκωσε ξυλοκόπο10:03Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μετακομίζει από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ09:48Βολός: Μηχανάκι παρέσυρε 8χρονο - Αναζητείται ο οδηγός09:34Ρόδος: Αγρια επίθεση σε δύο νεαρούς τουρίστες από έξι αγνώστους έξω από μπαρ09:20Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 198 χιλιόμετρα στην Αθηνών - Λαμίας - Τον σταμάτησαν και του πήραν το δίπλωμα09:04Ουάσινγκτον: Ο Τραμπ μοίρασε πίτσες και μπέργκερ σε στρατιωτικούς κι αστυνομικούς08:50ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου08:35Τι καιρό θα κάνει σήμερα Παρασκευή08:20Έκτακτα μέτρα με εντολή Γ. Κεφαλογιάννη αύριο και σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός23:59Ριέκα – ΠΑΟΚ: Έχασε… αλλά δεν χάθηκε ο “Δικέφαλος”23:47Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός προειδοποιεί νοσοκομεία και ΜΚΟ να εκκενώσουν το βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα23:35Παναθηναϊκός – Σάμσουνσπορ: Νίκη με ανατροπή για το “τριφύλλι”23:21Άντερλεχτ – ΑΕΚ: Η “Ένωση” έμεινε… όρθια στις Βρυξέλλες23:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο