Μάριος Αθανασίου: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να πάει για δουλειά στην οικοδομή
Ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής "Buongiorno", με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά, "Γη της Ελιάς".
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά για την απόφασή του να εργαστεί τον χειμώνα στην οικοδομή, κάτι που είχε κάνει και στα νεανικά του χρόνια.
"Δέχθηκα πολλά σχόλια για το βίντεο με την οικοδομή. Δεν διαβάζω σχόλια στα social media, ούτε απαντάω. Το έκανα γιατί ήθελα να δώσω μια εικόνα για το πώς είναι ένα κομμάτι εργασίας, το οποίο δεν είναι εύκολο να βρεθούμε εκεί και να ξέρουμε πως είναι εκεί. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι να μην το βάζει ο κόσμος κάτω.
Διαβάστε επίσης: Μάριος Αθανασίου: Αποκάλυψε πως τον χειμώνα δούλευε σε οικοδομή - "Ήταν μια μεγάλη εμπειρία"
Ήταν κάτι που είχα ανάγκη να το κάνω, και μπορούσα να το κάνω και επειδή το χρειαζόμουν και ψυχολογικά και οικονομικά επέλεξα να κάνω αυτό. Δούλεψα ως εργάτης στην οικοδομή. Το είχα κάνει πιο μικρός, δεν θα το έκανα πρώτη φορά. Έχουν περάσει όμως πολλά χρόνια. Έχω κάνει διάφορες δουλειές, και ντελίβερι και συνεργείο και οικοδομή. Όλα αυτά πριν μπω στη σχολή.
Το είχα ανάγκη να πάω να δουλέψω εκεί, γιατί είχα περάσει ένα διάστημα που με είχε αποσυντονίσει η ενασχόλησή μου με τα πολιτικά. Είχα κουραστεί με το περιβάλλον μου, με το πώς ήμουν στην ζωή μου, στις συναναστροφές μου. Είχα ανάγκη να αδειάσει το μυαλό μου και να μπω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μου. Δεν ξέρω γιατί έγινε θέμα η δημοσιοποίηση του βίντεο. Έχω κρατήσει επαφές με τους ανθρώπους στην οικοδομή, χαίρομαι που δούλεψα στην οικοδομή και το χαίρομαι. Πιο πολλά με ενώνουν με εκείνον παρά με έναν διεφθαρμένο πολιτικό" αποκάλυψε ο Μάριος Αθανασίου.