Λεωνίδας Κακούρης: "Με έχουν φέρει θαυμαστές σε δύσκολη θέση, αν ο άλλος είναι αγενής δεν το αντιμετωπίζω με χιούμορ"
Mία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου ο Λεωνίδας Κακούρης.
Ο ηθοποιός μίλησε για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας καθώς και για τις φορές που έχει έρθει σε δύσκολη θέαση από θαυμαστές του.
Η ισορροπία που βιώνετε στην προσωπική σας ζωή, αποτελεί μια μορφή «γείωσης» για εσάς, με την έννοια ότι η επιτυχία καμία φορά μπορεί να «φουσκώσει» τα μυαλά των ανθρώπων;
Κοιτάξτε, η επιτυχία δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή τη δική μου. Εντάξει, το να έρθουν στον δρόμο να μου μιλήσουν κάποιες φορές είναι ευχάριστο, άλλες αμήχανο.
Σας έχουν φέρει θαυμαστές σε δύσκολη θέση;
Ναι έχουν συμβεί διάφορα. Να τρώω και μια γυναίκα να μου φέρνει να γνωρίσω τη μια κόρη, μετά από λίγο να μου γνωρίζει την δεύτερη κόρη και ξανά και ξανά. Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω με χιούμορ, αλλά αναλόγως και το πώς μου φέρεται ο άλλος. Αν ο άλλος είναι αγενής, δεν θα συνεχίζω να το αντιμετωπίζω με χιούμορ.
Δείτε επίσης - Λεωνίδας Κακούρης: Ο ρόλος στο Grand Hotel, η επιτυχία με τις "Άγριες Μέλισσες" και η εξομολόγηση για τον γιο του