Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Με τον Μόργκαν Φρίμαν στους Παξούς
Στη χώρα μας βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Μόργκαν Φρίμαν. Ο ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές του στους Παξούς, όπως έκανε γνωστό με μια ανάρτησή του στα social media ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες και τον είδαμε μαζί με τον Μόργκαν Φρίμαν και τη Μαρία Καβογιάννη στο νησί του Ιονίου.
Διαβάστε επίσης! Μόργκαν Φρίμαν: Αποθεώνει το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - "Είναι αριστούργημα..."
“Μαρία ετοιμάσου. Το καλοκαίρι ήρθε και έχουμε καλεσμένους στο νησί!!! Το καλοκαίρι είναι εδώ μαζί με τον θρυλικό κ. Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος επισκέφθηκε τους Παξούς παρέα με μία μοναδική ομάδα φίλων. Τι τιμή!”, έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη φωτογραφία που κοινοποίησε.
Θυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν ο χολιγουντιανός ηθοποιός είχε αποθεώσει το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με μια ανάρτησή του στα social media.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.