LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 09 Ιουνίου 2025 09:43

Νικόλ Σέρζινγκερ: Κέρδισε το πρώτο της Tony για το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ - Φανερά συγκινημένη στον λόγο της

Νικόλ Σέρζινγκερ

Το πρώτο της Tony κέρδισε η Νικόλ Σέρζινγκερ για το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ. Η 47χρονη τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ερμηνείας από Ηθοποιό σε Μιούζικαλ, για την ερμηνεία της ως Νόρμα Ντέσμοντ στην παράσταση «Sunset Boulevard».

Μάλιστα μετά την απονομή, η ίδια τραγούδησε το «As If We Never Said Goodbye», ενώ προκάλεσε παρατεταμένο χειροκρότημα, με το κοινό να στέκεται όρθιο, στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης την Κυριακή 8 Ιουνίου.
Φανερά συγκινημένη, κατά την παραλαβή του βραβείου είπε: «Απλώς θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με στήριξε σε κάθε βήμα. Σε Σένα ανήκει όλη η δόξα».

Η πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls ευχαρίστησε θερμά τα βραβεία Tony «που έκαναν το όνειρο ενός κοριτσιού από τη Χαβάη, την Ουκρανία και τις Φιλιππίνες να γίνει πραγματικότητα» ενώ μίλησε και για τη μητέρα της, που την απέκτησε σε ηλικία 18 ετών και «θυσίασε τα πάντα» για να τη μεγαλώσει.
Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον αρραβωνιαστικό της, πρώην παίκτη του ράγκμπι, Τομ Έβανς, λέγοντας: «Πιστεύει σε μένα όταν εγώ ξεχνάω να πιστεύω στον εαυτό μου».

Η Σέρζινγκερ ευχαρίστησε επίσης τον συνθέτη της παράστασης, Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, δηλώνοντας ότι ήταν «τιμή» της που συνεργάστηκε μαζί του. Ολοκλήρωσε την ομιλία της δακρυσμένη, λέγοντας: «Μεγαλώνοντας, πάντα ένιωθα ότι δεν ανήκω πουθενά, αλλά εσείς με κάνατε να νιώσω ότι ανήκω. Νιώθω ότι επιτέλους γύρισα σπίτι. Σε όποιον νιώθει πως δεν ανήκει ή πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του: μην τα παρατάτε. Συνεχίστε να δίνετε και να προσφέρετε, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη την αγάπη και το φως σας περισσότερο από ποτέ. Αυτή εδώ είναι η απόδειξη ότι η αγάπη πάντα νικά».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο:

Νικόλ Σέρζινγκερ

Νικόλ Σέρζινγκερ

Νικόλ Σέρζινγκερ


View this post on Instagram

A post shared by CBS (@cbstv)

Photos: ap

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκβιασμός στη Ζέττα Μακρή: Αύριο η δίκη του δημοσιογράφου15:38Καπάνι: Στο νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες - Υπό έλεγχο η φωτιά15:24 Η Κατερίνα Καραβάτου μας λέει... "Καλοκαίρι Παρέα" στον ΑΝΤ115:10Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)14:53Σκρέκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κανείς δεν θα ξεφύγει από την τσιμπίδα του νόμου14:3924ωρα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πλήθος κόσμου στην "πρεμιέρα" τους14:22Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"14:07Καύσωνας: Ποιες πόλεις θα μετατραπούν σε "καμίνι";13:50Θεσσαλονίκη: Μαίνεται η φωτιά στο Καπάνι - Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα 3 πυροσβέστες13:36Επίδομα αδείας 2025: Οι δικαιούχοι - Τι αλλάζει με το νέο Εργασιακό νομοσχέδιο 13:22ΗΠΑ: Μαχητικό F-16 αναχαίτισε ιδιωτικό αεροσκάφος πάνω από το γήπεδο γκολφ του Τραμπ13:07ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρευνα σε βάθος χρόνου από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος12:52Βόνιτσα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από συνομήλικούς του – Υπέστη κάταγμα στο σαγόνι 12:38Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα οκτώ ΙΧ στην περιφερειακή οδό - Στο νοσοκομείο πέντε τραυματίες 12:21Κρήτη: Διαδοχικά κύματα μεταναστών φτάνουν στο νησί12:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κατάστημα στο Καπάνι11:55Κατερίνα Στεφανίδη: Μητέρα για πρώτη φορά η ολυμπιονίκης - "Καλώς ήρθες"11:42Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας11:28Τραγωδία στα Χανιά: 30χρονος κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στον συγκάτοικό του11:14Σαφάρι της ΑΑΔΕ σε ξενοδοχεία, ταβέρνες και παραλίες: Πάνω από 3.000 καταγγελίες για παρανομίες και αυθαιρεσίες10:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο