LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 08 Ιουνίου 2025 16:27

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της: "Δεν ήξεραν ποια είμαι και θεωρώ ότι αυτό με βοήθησε να συνδεθώ"

Σίσσυ Χρηστίδου

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε καλεσμένη η Σίσσυ Χρηστίδου και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα, το διαζύγιό της, τους άνδρες που πέρασαν από την ζωή της αλλά και τη γυναικεία της φύση.

«Στο single mom είναι μεγάλο το εύρος. Είναι πολύ διαφορετικό για εσένα που είσαι εσύ και είναι όλη η ευθύνη πάνω σου. Το θαυμάζω αυτό, το θεωρώ δύσκολο και είναι οριακό και είναι και η κατηγορία η δική μου που είναι ο μέσος όρος», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν έχω νιώσει μοναξιά σε αυτό τον ρόλο της single mom. Έχω ένα δυνατό χωριό γύρω μου από φίλους πολύ υποστηρικτικούς. Μέσα στις φιλίες της ζωής μου βρήκα τη στήριξη που από τους συντρόφους μου δεν είχα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτοί ήταν οι βράχοι. Δεν ένιωσα ποτέ μόνη μου. Ήταν κοντά μου και η οικογένειά μου», εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτές οι γυναίκες είναι διαφορετικές (σ.σ το πώς ήταν πριν γίνει μητέρα και ήταν ελεύθερη και το πώς είναι τώρα ως ελεύθερη μαμά). Είμαι αρκετά παραδοσιακή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει, απλά δεν μπορεί να συνδυαστεί. Σε έναν άντρα θα με συγκινήσει, αν είναι πατέρας, να μάθω τι πατέρας είναι. Μικρότερη δεν θα το σκεφτόμουν αυτό. Αν έρθει ένας άντρας στη ζωή μου, δεν είναι στη σκέψη μου να μπει στη ζωή των παιδιών μου», πρόσθεσε.

«Στο δικό μου μυαλό αυτή είναι η οικογένεια. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι στο σπίτι μας θα έρθει να ζήσει ένας άλλος άντρας μαζί μας. Μέσα στο μυαλό μου δεν μπορεί να συνυπάρξει αυτό. Αν κάποια στιγμή φτάσει στα παιδιά μου, δεν θα φτάσει στο σπίτι», παραδέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 «Ο μικρός, όταν χώρισα, μου πρότεινε να παντρευτώ με τον Ronaldo. Ο μικρός δεν θα ήθελε κιόλας. Έχει ακούσει άλλους να με ρωτάνε και του φαινόταν περίεργο. Ο μεγάλος δεν εκφράζει άποψη. Αυτό δεν το συζητάμε στο σπίτι. Είναι πολύ πίσω αυτό το κομμάτι στη δική μου περίπτωση. Εσύ είσαι ένας άνθρωπος που μου το θυμίζεις αυτό το κομμάτι», αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχω μια ενοχή, γιατί δεν θέλω να χάσω αυτή την ισορροπία, γιατί τα παιδιά μου είναι η βασική προτεραιότητά μου. Μετά το διαζύγιο υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού που βρίσκει για λίγο αυτό το κορίτσι, αλλά είναι περιορισμένο. Ξεκινάει και τελειώνει. Δεν παλεύω με αυτό μέσα μου. Δεν ξέρω πώς να τα παντρέψω αυτά τα δύο μαζί. Και επειδή μεγάλωσα σε μια παραδοσιακή οικογένεια, δεν περίμενα ότι θα χωρίσω. Ήταν μια πολύ ακραία συνθήκη για να μου συμβεί. Η θηλυκότητα κάνει κύματα στη ζωή μου, εξαρτάται από τι προβλήματα θα έχω στην καθημερινότητά μου. Μετά το διαζύγιο ήρθε ο θάνατος της μαμάς μου και προβλήματα από το διαζύγιο, τα οποία υπάρχουν ακόμα. Όταν υπάρχει κάτι τόσο ισχυρό στη ζωή μου, είναι όλη μου η ενέργεια εκεί. Πέφτω με τα μούτρα σε αυτό που συμβαίνει και μετά, όταν αυτό λύνεται, επιστρέφω», εξομολογήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η γνώμη του κόσμου είναι ένα μεγάλο κομμάτι. Με πειράζει όταν κομμάτια δικά μου εκτίθενται στη δημόσια σφαίρα. Αυτό με ενοχλεί και με πληγώνει πολύ. Ωστόσο, πολύ νωρίς ξεπέρασα τα σχόλια του κόσμου. Αποδέχομαι ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους», τόνισε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης - Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση της ΕΡΤ για τη συνέντευξη της στις "Μαμά-δες"

Τέλος, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Στις προσωπικές μου σχέσεις, οι άντρες που έχουν βρεθεί στη ζωή μου, δεν γνώριζαν ποια ήμουν (σ.σ για τη δουλειά της). Γιατί αν ξέρει, μπορεί να μην έχει ξεκάθαρη εικόνα. Αν κάποιος θέλει να με πλησιάσει, ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ ανοιχτή… δεν είναι αυτός ο καημός μου. Αυτή η κουβέντα δεν θα μπορούσε να γίνει με άλλον άνθρωπο».

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)Χθες 18:22 | Ειδήσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης για τους επίμαχους διαλόγους που εμπλέκεται το όνομά του.

Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)Χθες 18:52 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε.

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"Χθες 20:14 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς Κελσίου

Πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα: Το Ισραήλ ετοιμάζει την απάντησή τουΧθες 22:16 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που θα συναντηθεί την Δευτέρα στον Λευκό Οίκο με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι μία ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί «την επόμενη εβδομάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πυροσβεστική: 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα23:59Σοβαρή ξηρασία πλήττει την Ευρώπη – Σε κατάσταση πίεσης πάνω από το 50% της ηπείρου23:50Ιράν: Πρώτη εμφάνιση του Χαμενεΐ ενώπιον κοινού μετά τον πόλεμο των 12 ημερών 23:37Εύβοια: Πρόστιμο άνω των 8.000 ευρώ στον 52χρονο που συνελήφθη για την πυρκαγιά 23:23Αμαλιάδα: Προσωρινά κρατούμενη η 48χρονη που κάρφωσε γυναίκα με ψαλίδι23:08Ζελένσκι: Η καλύτερη και πιο παραγωγική συνομιλία μου με Τραμπ22:50Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο Κατάρ - Συζητήσεις για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας 22:33Ελευσίνα: Συνελήφθη 31χρονος που βίαζε και εξέδιδε 17χρονη22:17Μουντιάλ Συλλόγων: Η Παρί στους ημιτελικούς μετά την νίκη κόντρα στη Μπάγερν22:02Ζέττα Μακρή: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του δημοσιογράφου – Ποια κατηγορία αντιμετωπίζει21:47Αργοστόλι: Άγριος ξυλοδαρμός διανομέα - Τέσσερις συλλήψεις21:32Κρήτη: Φωτιά στην Καρκαδιώτισσα Ηρακλείου 21:15Πειραιάς: Συνελήφθησαν μέλη συμμοριών για την ένοπλη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο (βίντεο)20:59Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"20:45Πλημμύρες στο Τέξας: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (εικόνες)20:29ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας - Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ζαχαριάδης20:13Formula 1: Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στη Βρετανία19:57Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:42Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)19:26Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)19:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο