Ατύχημα για τον Ανδρέα Καραγιάννη – Τον παρέσυρε μηχανάκι
Ατύχημα είχε ο Ανδρέας Καραγιάννης. Ένα μηχανάκι τον παρέσυρε ανήμερα των γενέθλιών του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Ανδρέας Καραγιάννης είναι καλά στην υγεία του και το πρωί της Παρασκευής 6/06 μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε όσα έγιναν.
«Οι φωτογραφίες είναι από το ΚΑΤ, μετά το ατύχημα, το οποίο είχα στην οδό Αχαρνών. Είχαμε γύρισμα για τον Άγιο Έρωτα και ένα μηχανάκι πέρασε, με χτύπησε και με έριξε στο πεζοδρόμιο. Για λίγα χιλιοστά το κεφάλι μου μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κιγκλίδωμα. Ήταν ένας διανομέας, ένας άνθρωπος 55 χρονών . Ήρθε ο ίδιος με σήκωσε, μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε έχω οικογένεια, τρία παιδιά. Δεν υπήρχε περίπτωση να κινηθώ νομικά εναντίον ενός ανθρώπου βιοπαλαιστή.
Χθες ήταν και τα γενέθλιά μου και έγινε αυτό το πράγμα. Έγινα 37. Οι γιατροί μου βρήκαν μια μικρή κάκωση στη σπονδυλική στήλη. Είναι αυτό που είπα στην αρχή, είχα πάνω μου ένα εικονάκι από το Άγιο Όρος του Αγίου Πορφυρίου. Αυτό με έσωσε και με προφύλαξε…Υπάρχει λίγος πόνος, παίρνω αναλγητικά», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Καραγιάννης.