LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 29 Μαΐου 2025 14:11

"Λύγισε" η Ανθή Σαλαγκούδη για το κλείσιμο του Attica Tv: "Λυπάμαι γιατί χάνουμε όλοι τη δουλειά μας"

Ανθη

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνα" το πρωί της Πέμπτης (29/05).

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε αρχικά για το κλείσιμο του Attica Tv.

"Έκλεισε το Attica! Είναι οριστική η απόφαση. Κλείσαμε! Ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, το γνωρίζαμε από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα είναι οριστικό. Ήταν ραγδαίες εξελίξεις. Ξέραμε ότι υπάρχει μια σύμβαση, ότι δεν άνηκε στους ιδιοκτήτες. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι για τους εργαζόμενους όταν γνωρίζουν ότι κάτι τελειώνει τον Σεπτέμβριο, να δουλεύουν με την ίδια διάθεση, ενώ γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς θα έρθει το τέλος. Και για εμάς θα ήταν δύσκολο. Είναι εκ των πραγμάτων μια δύσκολη κατάσταση. Είτε παρέμενε μέχρι τον Σεπτέμβριο, είτε τώρα.

Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό εδώ και θα το κρατήσω με τις καλύτερες αναμνήσεις, γιατί μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία. Μετά το παιχνίδι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο σε έναν άλλον σταθμό να μου δώσει μια ευκαιρία στην ενημέρωση" είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη, που παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του Attica Tv.

Με αφορμή τη δήλωσή της αυτή, η ίδια αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο "Survivor": "Δεν το μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο παιχνίδι. Είμαι πολύ πραγματίστρια και το λέω με πολύ ρεαλισμό. Έχω κάνει πάρα πολλές συζητήσεις με κανάλια και ξέρουμε όλοι πώς λειτουργεί η αγορά! Δεν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί σε μια δύσκολη στιγμή δική μου με βοήθησε πάρα πολύ το Survivor. Δεν είχα καμία διέξοδο, δεν έβλεπα φως στο τούνελ. Ήμουν παραπάνω αληθινή από όσο έπρεπε σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά πιο πολύ ήταν η διαχείριση μετά που με έμαθε ο κόσμος, από όλους εσάς, μου δόθηκε το βήμα να μιλήσω περισσότερο για εμένα".

Λίγο πριν το κλείσιμο, η Ανθή Σαλαγκούδη επέστρεψε στο κλείσιμο του Attica tv και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

"Για εμένα έκλεισε ένας κύκλος, αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Περιμένω το καινούριο που θα έρθει. Ο στόχος δεν ήταν να παραμείνω για πάντα στο Attica. Άμα μου δινόταν κι άλλες ευκαιρίες… Αλλά και πάλι φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις. Θέλω να μιλήσω λίγο για τους συναδέλφους μου, θα μου επιτρέψετε! Και θα συγκινηθώ… Γιατί γνώρισα πραγματικά πολύ άξια παιδιά! Λυπάμαι γιατί χάνουμε όλοι τη δουλειά μας. Γνώρισα ανθρώπους, κυρίους και κυρίες, μεγαλύτερους από εμένα, αλλά και άλλους στην ηλικία μου.

Αλλά επειδή έχω βρεθεί πάρα πολύ συχνά σε συζητήσεις που λέμε για "τη νέα γενιά, που είναι κακά παιδιά και δεν έχουν φιλότιμο...". Επειδή είχαμε πολλά νέα παιδιά στον σταθμό, έχω να πω τα καλύτερα γι’ αυτά. Και είμαι περήφανη που βρέθηκα με αυτά τα παιδιά. Με συγχωρείτε…

Με τα παιδιά βγήκαμε μετά. Πρέπει να βγεις και να διασκεδάσεις με τη στενοχώρια σου. Δεν θέλω να το παραλληλίσω τώρα με άλλες περιπτώσεις. Είμαι πολύ ευτυχής που έζησα μία τέτοια συγκυρία. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω δελτίο ειδήσεων ή και έξω ρεπορτάζ και συνεντεύξεις" είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο