LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 29 Μαΐου 2025 08:07

Ο Χρήστος Κούγιας για όλα: Η απάντηση για την περιουσία του Αλέξη Κούγια και οι τελευταίες στιγμές στην εντατική

Κουγιας

Ο Χρήστος Κούγιας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στα parapolitika.gr και στη δημοσιογράφο, Αλεξάνδρα Καϋμένου.

"Το αν σκέφτομαι τον θάνατο του πατέρα μου έχει να κάνει με το πρόγραμμά μου. Όταν μέσα στην ημέρα μου έχω να κάνω πράγματα, είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά, οπότε εκεί δεν το σκέφτομαι. Το βράδυ όταν κάθομαι κάποιες φορές μόνος μου το σκέφτομαι. Μου λείπουν τα πάντα από τον μπαμπά μου. Είναι πολύ μεγάλη απουσία για όλη την οικογένειά μας, όχι μόνο για εμένα. Μια κλασική συνήθεια που είχα με τον πατέρα μου ήταν ότι μιλάγαμε πάρα πολύ για ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οπότε μετά από κάθε παιχνίδι συζητούσαμε τι γινόταν στους αγώνες. Σε πρόσφατο αγώνα που πήγα, στο τέλος, καθώς κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητό μου, πήγα να πάρω τον πατέρα μου τηλέφωνο από συνήθεια και εκεί μου έκατσε λίγο στραβά", εξομολογήθηκε αρχικά ο Χρήστος Κούγιας, αναφερόμενος στον θάνατο του πατέρα του, Αλέξη.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την "αμύθητη" περιουσία του Αλέξη Κούγια, ο γιος του εξήγησε: "Δεν ισχύει ότι ο πατέρας μου έχει αμύθητη περιουσία. Αυτά που ακουγόταν τα έβγαλε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος όταν πέθανε ο πατέρας μου, τρεις ημέρες έκανε έναν ασύλληπτο πόλεμο. Εγώ δεν θα κάτσω να κοροϊδέψω τον κόσμο, ούτε να πω ότι πεινάμε. Πρέπει κάπως να το διαχειριστούμε όλο αυτό".

Σε άλλο σημείο, ο Χρήστος Κούγιας εξομολογήθηκε: "Μετανιώνω που δεν είπα στον πατέρα μου αυτά που ήθελα, όσο ακόμα καταλάβαινε. Όταν μπήκαμε στην εντατική και μας είπαν ότι είναι θέμα 5-6 λεπτών να πεθάνει, μπήκαμε ένας-ένας στην ουρά και πηγαίναμε να του μιλήσουμε. Τελευταίος μπήκα εγώ. Του είπα κάποια πράγματα και κάποια από αυτά του τα είχα ξαναπεί όταν έμαθα ότι θα πεθάνει. Νιώθω περήφανος για τον μπαμπά μου, αλλά δεν θέλω να του μοιάσω σε όλα.

Δεν υπάρχει άνθρωπος, εκτός από την αδελφή μου, που να ξέρει πώς νιώθω μέσα μου. Απογοητεύτηκα από ανθρώπους που πίστευα ότι θα είναι δίπλα μου. Χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχολόγου, γιατί πρέπει να έχω το κεφάλι μου εδώ, δεν μπορώ να αφεθώ σε οτιδήποτε άλλο. Αν με άκουγε τώρα ο πατέρας μου θα του έλεγα ότι θα έπρεπε να με εμπιστευτεί μικρότερο και όχι να έχει εμπιστευτεί άλλον. Το έχω λίγο άχτι αυτό, με είχε ενοχλήσει".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ για το black out στο FIR ΑθηνώνΣήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την παραίτησή του νωρίτερα.

Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ για το black out στο FIR Αθηνών14:07Ιράν: Βίαιη καταστολή και "γρήγορες" δίκες εναντίον διαδηλωτών - Τουλάχιστον 2.571 νεκροί13:52Black out στο FIR Αθηνών: Παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ ζητά ο Χρίστος Δήμας13:38Πιερρακάκης για 10ετές ομόλογο: "Απάντηση" σε όσους αμφισβητούν την αξία της επενδυτικής βαθμίδας13:24Συνάντηση Κικίλια - Γεραπετρίτη μετά τις επιθέσεις με drones σε ελληνικής διαχείρισης δεξαμενόπλοια 13:10Τέλος το ΣΔΟΕ, έρχεται η "ΔΕΟΣ" – Πώς θα λειτουργεί12:55Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Αραχωβίτης: Στον μοιρασμό του εθνικού αποθέματος υπάρχει μετά το 2019 μία εκτόξευση12:40Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες12:26Τουρκία: Φρίκη δίχως τέλος στη Σμύρνη - Στραγγάλισε τη Μιχριμπάν και την έθαψε στο δάσος12:12Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός του09:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο