Γιάννης Πουλόπουλος: Περιέγραψε την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησε στο ταξίδι του
Ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας 26/5 άργησε να καθίσει στη θέση του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς είχε μία περιπέτεια με το ταξίδι του.
«Ήρθες; Έτσι, είσοδο, είσοδο. Πες μας όλη την περιπέτεια», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου όταν μπήκε στο πλατό και ο Γιάννης Πουλόπουλος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.
«Είμαι άυπνος. Είχε πτήση χθες στις οκτώ το απόγευμα. Ακυρώθηκε. Προσπάθησε να φτάσει το αεροπλάνο, δεν τα κατάφερε γιατί δεν είχε ορατότητα. Μας έβαλαν την πτήση σήμερα το πρωί στις 8.30 και λέω, “τέλεια, θα είμαι στην ώρα μου”. Είχε όμως κι άλλη καθυστέρηση το αεροπλάνο και ξεκίνησε γύρω στις 10.
Ήμουν τόσες ώρες στο αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο προσπάθησε να προσγειωθεί δυο φορές, δεν τα κατάφερε. Κάποια στιγμή γύρω στις 11-12 μάς είπαν να πάμε στα σπίτια μας όσοι έχουμε ή σε κάποιο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε πάλι στις 8.30 το πρωί. Και στις 8.30, όμως, δεν τα κατάφερε και πετάξαμε γύρω στις 10. Έχω τέτοιο εκνευρισμό και τέτοια ταλαιπωρία. Δε ξέρω τι να πω» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Δείτε επίσης - Γιάννης Πουλόπουλος: Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου στο Instagram - "Αυτό το ταξίδι ολοκληρώνεται"