Δέσποινα Μοιραράκη: Ακυρώθηκε η κατάσχεση ακινήτου της εταιρείας της στη Γλυφάδα
Με απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών η κατάσχεση και ο πλειστηριασμός του ακινήτου της εταιρείας της Δέσποινας Μοιραράκη απορρίφθηκε. Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.
Διαβάστε επίσης! Δέσποινα Μοιραράκη: Δείχνει το μονόπετρο που της είχε κάνει πρόταση γάμου ο εκλιπών σύζυγός της - "Δεν το έχω το βγάλει ποτέ"
«Αυτό το ακίνητο ανήκει στην πλήρη ιδιοκτησία μου τα τελευταία 20 χρόνια. Το είχαμε πάρει από το 1996 και έχει εξοφληθεί πλήρως. Αυτό είναι ένα διαμάντι, ένα κόσμημα και θα μείνει στα παιδιά μου. Είμαι πολύ υπερήφανη που μπόρεσα με την κόπο μου και τη δουλειά μου να το έχω. Συγχρόνως, έχω αγοράσει κι ένα άλλο ακίνητο γιατί έχω αυτή την επενδυτική φιλοσοφία. Για αυτό είχα δώσει και μετρητά και είχα πάρει κι ένα πολύ μικρό δάνειο. Το δάνειο αποπληρωνόταν κανονικά και για 25.000 ευρώ που καθυστέρησα κατά την περίοδο που ήταν ο αείμνηστος ναύαρχος άρρωστος από τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή, πέρασαν 90 ημέρες και το πιστωτικό ίδρυμα μάς κατήγγειλε το δάνειο.
Η οφειλή μου ήταν 25.000 ευρώ με καθυστέρηση 90 ημερών. Όταν όμως το καταγγέλλεται είναι απαιτητό όλο το ποσό των 944.000 ευρώ. Από τη στιγμή που ήθελαν ένα απαιτητό ποσό των 944.000 ευρώ και συγχρόνως εισέπρατταν και το ενοίκιο του ακινήτου, αντί να κάνουν αναγκαστική κατάσχεση στο άλλο κτήριο, πήγαν στο κτήριο της Γλυφάδας. Αυτό ήταν καταχρηστικό. Η οφειλή μου ήταν 228.000 ευρώ. Πήγαν να κάνουν κατάσχεση σε ένα ακίνητο του οποίου η εμπορική αξία ήταν 6 εκατομμύρια ευρώ», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Μοιραράκη.