LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 25 Μαΐου 2025 11:22

Απαγωγή 24χρονου στον Υμηττό: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του γνωστού τράπερ - "Το φερόμενο ως θύμα με τους κατηγορουμένους γνωρίζονται χρόνια"

τράπερ δικηγόρος

Γιος γνωστού ιδιοκτήτη καταστήματος χρυσοχοείου - ενεχυροδανειστηρίου στον Υμηττό έπεσε θύμα απαγωγής.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερις άνδρες ένας εκ των οποίων είναι γνωστός Έλληνας τράπερ.

Οι δράστες κατά τη διαδρομή, αφού μετεπιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, απαιτούσαν από τον 24χρονο την καταβολή του χρηματικού ποσού των 25.000 ευρώ και επιπλέον, μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μάρκας BMW αξίας τουλάχιστον 25.000 ευρώ.

Το χρονικό της απαγωγής

Όλα ξεκίνησαν την 6η Μαΐου του 2025 όταν ο νεαρός γιος του χρυσοχόου επισκέφτηκε ένα συνεργείο στον Υμηττό.

Ξαφνικά η τετραμελής παρέα άρπαξε τον νεαρό, τον έβαλε με το ζόρι μέσα σε ένα αυτοκίνητο και εκεί άρχισε ο απόλυτος εφιάλτης του.

Οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν, να τον τρυπούν με ένα κατσαβίδι, ενώ τον απειλούσαν και με πιστόλι.

Δύο μέρες μετά τον εφιάλτη του ο 24χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και το απόγευμα της Παρασκευής 2/5 συνελήφθησαν τα τέσσερα άτομα.

Την υπόθεση διερεύνησε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας, αστυνομικοί του οποίου εντόπισαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση και συνέλαβαν, τα ξημερώματα της Παρασκευής σε διάφορες περιοχές της Αττικής, και τα 4 μέλη της οργάνωσης, ηλικίας 33, 25, 23 και 26 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- αρπαγή, εκβίαση, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών υλών, που τελέστηκαν στο πλαίσιο συσταθείσας συμμορίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, παραβίαση περιορισμών διαμονής, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και πλαστογραφία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο γνωστός τράπερ έχει φάκελο για παραβάσεις του ΚΟΚ και ανυποταξία καθώς αρνήθηκε να υπηρετήσει στον Στρατό και έχει μάλιστα συλληφθεί στο παρελθόν στο αεροδρόμιο για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Πρόκειται για υπόθεση απαγωγής «τύπου Tiger», καθώς το θύμα κρατήθηκε για λίγες ώρες, με σκοπό την άμεση είσπραξη λύτρων.

Στην εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/5 ο δικηγόρος του ενός δράστη και του γνωστού τράπερ ο οποίος τόνισε ότι το φερόμενο ως θύμα με τους κατηγορουμένους γνωρίζονται πολλά χρόνια!

«Είναι 11 κατηγορίες και δεν ξέρω αν αποδεικνύονται ούτε τα μισά. Το φερόμενο ως θύμα με τους κατηγορουμένους γνωρίζονται πολλά χρόνια. Οι σκιές στην υπόθεση είναι άπειρες. Μεταξύ τους υπάρχει οικονομική συναλλαγή. Από πλευράς των ανθρώπων που εκπροσωπώ σίγουρα ομολογούνται πράγματα. Ο τραπερ εμφανίζεται στα γεγονότα χρονικά στο τέλος μίας διαδικασίας και συναντιέται με τον έναν εκ των υπολοίπων. Ο καλλιτέχνης δεν έχει ακουμπήσει το άτομο που έκανε την καταγγελία με το οποίο έχει ελάχιστη κοινωνική σχέση και κατηγορείται για όλα χωρίς να προκύπτει. Υπάρχει τεράστια διαφορά στην αναφορά και στο συμβάν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Ν.Αλετράς.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προστασία του μνημείου του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Αναλυτικά, όλα όσα υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμο να υποδεχθεί αμέσως τους ομήρουςΣήμερα 15:36 | Ειδήσεις

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Βανς, δήλωσε ότι οι όμηροι θα μπορούσαν να απελευθερωθούν ανά πάσα στιγμή.

Βλάβη στον Οδοντωτό: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εγκλωβισμένους επιβάτες σε απόκρημνο σημείοΣήμερα 20:48 | Ειδήσεις

Στο σημείο έσπευσε άλλος συρμός προκειμένου να παραλάβει τους επιβάτες, για να τους μεταφέρει με λεωφορείο στον τελικό τους προορισμό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νίκη των Ερυθρόλευκων σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι αιωνίωνΣήμερα 20:54 | Ειδήσεις

Αν και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές απουσίες από τα ρόστερ τους, η εικόνα του παιχνιδιού ήταν άξια της κλάσης των δύο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη: Εγκλωβίστηκε οδηγός μετά από τροχαίο23:11Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο με τρείς τραυματίες (εικόνες)22:57Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα22:43Λευκάδα: Σεισμός 4,2 ρίχτερ22:29Κικίλιας: Εθνικός στόχος να γίνει η Ελλάδα ενεργειακός - ναυτιλιακός κόμβος στην περιοχή22:15Εγνατία οδός: ΙΧ οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα22:00Βλάβη στον Οδοντωτό: Βίντεο ντοκουμέντο από τους εγκλωβισμένους επιβάτες σε απόκρημνο σημείο 21:46Καβάλα: Νεκρός 51χρονος κυνηγός από εκπυρσοκρότηση του όπλου του21:32Η Χαμάς δεν θα κυβερνήσει τη Γάζα μετά τον πόλεμο21:18Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νίκη των Ερυθρόλευκων σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι αιωνίων21:04ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ζίβκοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ20:50Απεργία την Τρίτη 14 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν το μετρό, τα λεωφορεία και τα πλοία20:36Κρήτη: Σεισμός 3,9 ρίχτερ20:22Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε δύο ανήλικους 20:08Ηλίας Κωστής: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης19:54Βόλος: Υπό την επήρεια οινοπνεύματος ήταν ο ανήλικος που προκάλεσε το τροχαίο με το φορτηγάκι 19:40Αθήνα: Συνελήφθη άνδρας που άρπαζε τσάντες γυναικών από την μοτοσυκλέτα του19:26Ελευσίνα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για κατοχή κάνναβης - Στην οικία του ενός βρέθηκε σπαθί (εικόνες)19:12Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονο18:58Λάρισα: Ακρωτηριάστηκε γυναίκα σε εκκοκιστήριο18:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο