Γιώργος Κρικοριάν: Μιλάει μετά το πρόωρο τέλος του "Πάμε Δανάη" - "Δεν το περίμενα, είναι απρόοπτο"
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και στην Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε ο Γιώργος Κρικοριάν. Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη», αλλά αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια.
Διαβάστε επίσης! Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος για το "κόψιμο" του "Πάμε Δανάη": "Αυτό μας είπαν, αυτό πιστεύω"
«Δεν έχω κάτι καινούριο, κάτι νεότερο να σας πω όσον αφορά στο τηλεοπτικό μου μέλλον. Περιμένω, δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή, γιατί όλες οι εκπομπές είναι στελεχωμένες. Αν υπάρξει κάτι θα το μάθουμε -δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κανάλι, ούτε το κανάλι μαζί μου.
Δεν το περίμενα, είναι απρόοπτο να ολοκληρώνεται μια εκπομπή πριν από την ώρα της και όλο αυτό σε βάζει σε διάφορες σκέψεις. Σίγουρα υπάρχει άγχος, σίγουρα υπάρχει αβεβαιότητα. Το κανάλι ίσως ήθελε εκείνη την ώρα να βάλει κάτι διαφορετικό για να τονώσει τα νούμερα», δήλωσε ο Γιώργος Κρικοριάν.