LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 16 Μαΐου 2025 22:27

Eurovision 2025: Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Σελίν Ντιόν να εμφανίζεται στον μεγάλο τελικό

Σελίν Ντιόν

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι η Σελίν Ντιόν μπορεί να εμφανιστεί στον τελικό του 69ου διαγωνισμού της Eurovision, που φέτος διεξάγεται στην Ελβετία.

Το BBC News αναφέρει ότι το ιδιωτικό τζετ της Καναδής τραγουδίστριας εντοπίστηκε σε διάδρομο προσγείωσης στη Βασιλεία, την ελβετική πόλη που φιλοξενεί φέτος τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Παραμένει ασαφές αν η ίδια επέβαινε στο αεροσκάφος, όμως δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Σελίν Ντιόν θα κάνει εμφάνιση στον μεγάλο τελικό το Σάββατο.

Κάποιοι εικάζουν ότι ίσως τραγουδήσει, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι απλώς θα τιμηθεί στη χώρα με την οποία είχε κατακτήσει το βραβείο της Eurovision στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Η Σελίν Ντιόν είχε κερδίσει τον διαγωνισμό του 1988 εκπροσωπώντας την Ελβετία με το τραγούδι “Ne partez pas sans moi”, μία εμπειρία που –όπως έχει δηλώσει η ίδια– συνέβαλε σημαντικά στην εκτόξευση της καριέρας της.

Ωστόσο, η παρουσία της θεωρείται αβέβαιη, καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη με το σύνδρομο του άκαμπτου ανθρώπου, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί ξαφνικούς και έντονους μυϊκούς σπασμούς.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι φήμες για εμφάνιση της στη σκηνή του St. Jakobshalle είχαν φουντώσει, καθώς η Σελίν Ντιόν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από παλαιότερες στιγμές της στη Eurovision. Στον Ά Ημιτελικό της Eurovision προβλήθηκε μάλιστα ένα μήνυμα της, μέσα από το οποίο ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της.

Διαβάστε επίσης! Eurovision 2025 - Α’ Ημιτελικός: Το συγκινητικό μήνυμα της Σελίν Ντιόν - "Όταν κέρδισα το 1988, η ζωή μου άλλαξε"

“Δεν θα ήθελα τίποτα περισσότερο από το να βρίσκομαι μαζί σας στη Βασιλεία αυτή τη στιγμή,” είπε η τραγουδίστρια στο κοινό, πριν ανέβουν στη σκηνή πρώην διαγωνιζόμενοι της Eurovision –ανάμεσα τους και η Μαρίνα Σάττι- για να ερμηνεύσουν μια διασκευή του νικητήριου τραγουδιού της.

Photo Credits: AP

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκβιασμός στη Ζέττα Μακρή: Αύριο η δίκη του δημοσιογράφου15:38Καπάνι: Στο νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες - Υπό έλεγχο η φωτιά15:24 Η Κατερίνα Καραβάτου μας λέει... "Καλοκαίρι Παρέα" στον ΑΝΤ115:10Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)14:53Σκρέκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κανείς δεν θα ξεφύγει από την τσιμπίδα του νόμου14:3924ωρα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πλήθος κόσμου στην "πρεμιέρα" τους14:22Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"14:07Καύσωνας: Ποιες πόλεις θα μετατραπούν σε "καμίνι";13:50Θεσσαλονίκη: Μαίνεται η φωτιά στο Καπάνι - Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα 3 πυροσβέστες13:36Επίδομα αδείας 2025: Οι δικαιούχοι - Τι αλλάζει με το νέο Εργασιακό νομοσχέδιο 13:22ΗΠΑ: Μαχητικό F-16 αναχαίτισε ιδιωτικό αεροσκάφος πάνω από το γήπεδο γκολφ του Τραμπ13:07ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρευνα σε βάθος χρόνου από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος12:52Βόνιτσα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από συνομήλικούς του – Υπέστη κάταγμα στο σαγόνι 12:38Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα οκτώ ΙΧ στην περιφερειακή οδό - Στο νοσοκομείο πέντε τραυματίες 12:21Κρήτη: Διαδοχικά κύματα μεταναστών φτάνουν στο νησί12:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κατάστημα στο Καπάνι11:55Κατερίνα Στεφανίδη: Μητέρα για πρώτη φορά η ολυμπιονίκης - "Καλώς ήρθες"11:42Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας11:28Τραγωδία στα Χανιά: 30χρονος κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στον συγκάτοικό του11:14Σαφάρι της ΑΑΔΕ σε ξενοδοχεία, ταβέρνες και παραλίες: Πάνω από 3.000 καταγγελίες για παρανομίες και αυθαιρεσίες10:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο