Άγγελος Μπράτης: Επιβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στο GNTM & ανακοίνωσε τους δυο άντρες που θα κάθονται δίπλα του
Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του ALPHA και στον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο.
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας επιβεβαίωσε πως θα συμμετέχει στον νέο κύκλο του GNTM, ενώ αποκάλυψε πως στο πλευρό του εκτός την Ηλιάνας Παπαγεωργίου, θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς και ο Έντι Γαβριηλίδης.
«Να μου πείτε καλή αρχή για το GNTM, ναι, ευχαριστώ πολύ. Είναι εντελώς επίσημο. Ξεκινάμε τα γυρίσματα στις αρχές Ιουνίου. Σήμερα έλαβα και το πρόγραμμα των γυρισμάτων. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είναι ο Έντι Γαβριηλίδης και ο Λάκης Γαβαλάς. Έχουμε ήδη πολύ ωραία χημεία μεταξύ μας και περνάμε πολύ ωραία», αποκάλυψε ο Άγγελος Μπράτης.
«Πήγα σε τρία δοκιμαστικά και συμπεριφερόμουν σαν να μην ξέρω τίποτα και σαν να είναι η πρώτη μου φορά. Έκανα δοκιμαστικά με πάρα πολλούς. Μ’ αρέσει να με εξετάζουν ξανά για να δουν αν ταιριάζω με τους υπόλοιπους και αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Να δούμε αν έχει ενδιαφέρον, αν είναι φρέσκο. Δεν θα ήθελα να είμαι σαν τον παλιό Άγγελο, θα ήθελα να είμαι σαν τον καινούριο», πρόσθεσε.
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με όσα είπε ο Άγγελος Μπράτης: