Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το απρόοπτο σε ATM τράπεζας - "Μαζί με τα χρήματα κατέθεσα και ένα προφυλακτικό"
Το πρωί της Παρασκευής, 9 Μαΐου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή "Buongiorno" αποκάλυψε ένα απρόοπτο που του συνέβη.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος πήγε να καταθέσει κάποια χρήματα σε ATM τράπεζας και μαζί με αυτά, κατέθεσε και ένα προφυλακτικό. Το αποτέλεσμα ήταν να μπλοκάρει το μηχάνημα για αρκετές ώρες.
Δείτε επίσης! Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επέστρεψε στο Buongiorno μετά την επέμβαση που έκανε -"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, συγκινήθηκα πολύ"
Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
«Θα το πω όσο πιο… κεκαλυμμένα μπορώ. Χθες είχα πάρει κάποια χρήματα από μια δουλειά και επειδή κανείς δεν κουβαλάει πια χρήματα και όλοι χρησιμοποιούμε τις κάρτες, πήγα να τα καταθέσω στην τράπεζα. Καταθέτω τα χρήματα στο ΑΤΜ, τα μετράει το μηχάνημα και μου λέει: "η κατάθεση απορρίφθηκε".
Μου έβγαλε την κάρτα, παίρνω κατευθείαν τους ανθρώπους στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι θα πιστωθούν αύριο. Το βράδυ σκεφτόμουν μήπως ήταν κάποιο χαρτονόμισμα πλαστό και θα πρέπει να κάνω κάποια "χαρτούρα". Σήμερα το πρωί που ανέβαινα στο ραδιόφωνο, επειδή φορούσα το ίδιο παντελόνι με χθες, συνειδητοποίησα ότι στην αριστερή τσέπη είχα ένα προφυλακτικό.
Βάζοντας τα χρήματα στο ΑΤΜ μπήκε και το προφυλακτικό, οπότε τα κατέθεσα μαζί. Με πήρε ο διευθυντής και μου είπε ότι χάλασε το μηχάνημα από τις 5 η ώρα το απόγευμα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.