Γιώργος Λάγιος: "Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, πήγα σε ανδρολόγο γιατί απέκτησα στυτική δυσλειτουργία"
Ο Γιώργος Λάγιος βρέθηκε στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα το βράδυ της Τετάρτης 7/5. Ο ίδιος, μίλησε για τις κακοποιητικές σχέσεις και παραδέχτηκε ότι έχει βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση.
«Oι κακοποιητικές σχέσεις είναι άπειρες, και ειδικά οι συναισθηματικές που είναι πιο δύσκολο να αναγνωριστούν… Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, που κακοποίησαν εμένα. Πήγα σε έναν ανδρολόγο γιατί απέκτησα στυτική δυσλειτουργία μετά, δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Ένιωθα ανεπαρκής.
Είναι πολύ εύκολο μερικές λέξεις να σε ακουμπήσουν, ακόμα και ασυνείδητα σε κάποια σημεία και να πάθεις σοβαρά ψυχοσωματικά ή να πάθεις κάτι που θα σε ακολουθεί σε ολόκληρη τη ζωή σου. Με έκανε να αισθανθώ ότι δεν είμαι αρκετός. Αυτό, εμένα με ταρακούνησε. Μου είπε κάποιες λέξεις που δεν ήθελα να ακούσω.
Εκείνη τη στιγμή έβγαλα θυμό, αλλά μια χαρά με ακούμπησε. Το σώμα μιλάει…» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λάγιος.
Δείτε το σχετικό βίντεο: